Setari Cookie-uri

Motivatia: arma secreta a oamenilor de SUCCES

Tu nu ai vrea sa descoperi reteta oamenilor de succes?

Una din cele mai mari provocari la implinirea unui obiectiv indiferent ca este legat de productivitate, trezit dimineata, schimbarea unui obicei, a tine o dieta, a face sport sau pur si simplu a deveni mai fericit este sa gasesti MOTIVATIA si cum sa faci sa te lipesti de ea sa nu iti mai scape.

Acesta este motivul pentru care eu sunt pasionata de acest subiect.
Pentru ca MOTIVATIA este CHEIA!!
Si odata ce ai gasit aceasta cheie vei putea DESCHIDE ORICE USA.
Si nu este o cheie obisnuita. Este o cheie magica pe care o vei folosi ori de cate ori nu te vei simti suficient de motivat sau atunci cand iti va fi greu sa incepi un lucru sau sa il continui.
Nu vei mai trai sentimente de genul:

“Eu nu stiu ce anume mi-ar placea sa fac, nu stiu ce anume ma pasioneaza, nu stiu ce ma motiveaza.”

vointa sursa foto: shutterstock.com

Nu este mereu usor sa gasesti acesta motivatie in viata agiatata de zi cu zi. Cand suntem cu adevarat motivati de ceva dorinta noastra se aprinde ca un pom de Craciun. Cu o astfel de dorinta arzatoare PERFORMANTA noastra va atinge cote maxime si in astfel de momente oamenii fac lucruri marete.

Citește și:

Exista tot felul de motivatii desigur: motivatie pozitiva, negativa, interioara, exterioara etc. Un sef care te ameninta cu concedierea daca nu faci un anumit proiect este tot o forma de motivare – vei munci din greu pentru terminarea acelui proiect sub o astfel de presiune.

Ce anume te motiveaza pe tine? Ce te face sa iti indeplinesti scopurile?

- o forta interioara?
- o recompensa exterioara?
- sau cumva teama de esec?

Ni se intampla de cele mai multe ori sa cautam tot felul de factori exteriori pentru a ne mentine motivati insa cea mai buna motivatie este cea care vine din INTERIORUL TAU. Motivatia care nu depinde nici de o alta persoana nici de un lucru exterior de tine, ci tine doar de forta ta interioara.

Poate ca sunt zile in care nu ai chef sa te dai jos din pat si in acele zile chiar vrei sa stai sa dormi pana tarziu. Dar daca ai un motiv serios pentru a te trezi devreme, ceva ce iti doresti tare, tare sa faci vei sari din pat entuziasmat si fara sa iti mai fie deloc somn.

Citește și:

Asadar cea mai buna motivatie este sa gasesti acel ceva care te face sa iti doresti cu adevarat sa faci ceva, sa te entuziasmezi si sa fii pasionat de acel ceva.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.