Setari Cookie-uri

Semnificatia initialei: Afla totul despre numele tau!

Credeai ca numele tau este ales arbitrar? Afla ca nu este asa: numele tau spune mai multe despre tine decat ai putea crede.

Litera I

Litera I are cifra pereche 9 si reprezinta personalitati ordonate, corecte, care au coloana vertebrala. Pentru ele, cea mai importanta valoare este binele: nu vor face decat ceea ce au invatat ca e bine si corect pentru sine, dar si pentru cei din jurul lor. Aceste persoane sunt dispuse sa se sacrifice pe sine pentru binele general, insa marele dezavantaj al unei asemenea personalitati este tendinta spre schimbari de dispozitie imprevizibile.

Litera J

Persoanele cu initiala J sunt, de obicei, caracterizate de puterea de a-si domina auditoriul, cifra corespunzatoare fiind 1. Le plac responsabilitatile si controlul, le place sa fie ele cele care dicteaza. Totusi, uneori pot fi lenesi, confuzi sau pot induce in eroare, dat fiind temperamentul aprig.

Litera L

"L" este insemnul creativitatii, avand ca cifra corespunzatoare 3. De obicei, persoanele cu aceasta initiala sunt atente, prietenoase, generoase, sociabile si parteneri placuti (in societate sau in privat). Vor fi intotdeauna pline de entuziasm, de energie, de optimism si va trebui de fiecare data sa impartaseasca aceste stari cu cei din jurul lor, insa pot fi predispusi accidentelor.

Citește și:

Litera M

Litera M se defineste prin stabilitate, echilibru si incredere, corespunzand cifrei 4, caracterizata baze solide si armonie. Persoanele cu initiala M sunt, de obicei, incapatanate, convingerea suprema fiind ca ele detin adevarul absolut, asa ca nimeni nu le poate spune ce si cum este mai bine. Acest lucru poate fi vazut ca defect sau poate avea valoare calitativa, in functie de cel care analizeaza problema.

Litera N

Persoanele cu initiala N au tendinta sa fie geloase sau invidioase, cifra corespunzatoare fiind 5. Totusi, sunt caracterizate de buna dispozitie, indrazneala si versatilitate. Cel mai adesea sunt persoane active, energice, inteligente, carora le plac schimbarile si provocarile. Sunt atrase de indivizi care le stimuleaza intelectul, dar care trebuie sa fie la fel de inventivi si energici.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.