Setari Cookie-uri

Semnificatia initialei: Afla totul despre numele tau!

Credeai ca numele tau este ales arbitrar? Afla ca nu este asa: numele tau spune mai multe despre tine decat ai putea crede.

Litera O

"O" marcheaza personalitati puternice, pasionate de provocari, carora le place sa demonstreze ca pot oricand sa faca fata oricarei probleme, numarul de ordine fiind 1. Le plac responsabilitatile si munca, au personalitati fermecatoare, care atrag in jurul lor multi admiratori ai intruchiparii fortei. Intuitia le functioneaza perfect, iar valorile supreme sunt: ordine, adevar si dreptate. Defectul cel mai des intalnit este tendinta de a dramatiza totul.

Litera P

Persoanele al caror nume incepe cu litera P sunt pasionate de misterul vietii si de tot ce le provoaca intelectul, cifra asociata fiind 7. Cuvintele cheie sunt intelepciune si cunoastere, iar telul este adevarul absolut. Aceste persoane sunt caracterizate de umorul sec sau negru, de mister si de aspiratia spre metafizic. Marele lor defect este egoismul si, din cand in cand, superficialitatea.

Citește și:

Litera R

Aceata litera este semnul unei personalitati dominate de umanism, intelepciune si toleranta, iar cifra corespunzatoare este 9. Caracteristicile principale sunt intuitia, idealismul si compasiunea. Nu apreciaza nimic mai mult decat confortul si frumusetea, indiferent de forma in care aceasta se manifesta. Aceste persoane tind sa rezolva problemele tuturor si sa fie cam capricioase.

Litera S

Cifra asociata literei S este 1, ceea ce spune deja foarte multe despre persoanele cu aceasta initiala. De obicei, acestea sunt vazute ca pionieri, ca deschizatori de drumuri, avand ca principala caracteristica abilitatea de a rezolva problemele in cel mai bun mod cu putinta. Desi sunt persoane loiale, le lipseste dimensiunea romantica. Firi pragmatice, uneori reactioneaza total imprevizibil, fara a mai tine cont de sentimentele sau opiniile celorlalti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.