Setari Cookie-uri

Semnificatia initialei: Afla totul despre numele tau!

Credeai ca numele tau este ales arbitrar? Afla ca nu este asa: numele tau spune mai multe despre tine decat ai putea crede.

Litera T

Persoanele cu initiala T au ca cifra reprezentativa 2, ceea ce inseamna ca sunt „predispuse” cautarii armoniei si echilibrului, firea lor fiind una pasnica si diplomatica. Sunt prieteni foarte buni, fiind capabili de compasiune, grija, toleranta si rabdare. Din pacate, insa, sunt persoane nehotarate si usor influentabile.

Litera V

Litera V reprezinta persoanele muncitoare, eficiente si stabile, cifra asociata fiind 4. Spiritul organizatoric, pragmatismul si orientarea spre detalii sunt doar cateva din calitatile acestor persoane. Ele vor finaliza orice proiect inceput si vor fi consecvente in afirmatiile pe care le fac. Defectul lor cel mai mare este tendinta de a prea duri si lipsiti de empatie uneori.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante trasaturi pe care le au oamenii din jurul nostru, in functie de prima litera a numelor lor si de cifra corespunzatoare a acesteia. Daca vei acorda destula atentie acestor detalii, vei observa, cu siguranta si alte asemanari intre persoanele cu aceeasi initiala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.