Setari Cookie-uri

Semnificatia initialei: Afla totul despre numele tau!

Credeai ca numele tau este ales arbitrar? Afla ca nu este asa: numele tau spune mai multe despre tine decat ai putea crede.

Litera D

Litera D corespunde cifrei 4, semn al sigurantei, al rigurozitatii si al echilibrului. Persoanele cu initiala D au tendinta sa se surmeneze, din dorinta de a implini cat mai multe lucruri, cat mai bine si sa multumeasca tot mai multe persoane. De asemenea, pentru cei reprezentati de litera D cea mai mare valoare este familia, pe care si-o construiesc pe baze solide. Defectul cel mai intalnit al acestora este incapatanarea.

Litera E

"E" reprezinta echivalentul cifrei 5, simbol al spiritelor iubitoare, prietenoase, calduroase, pline de compasiune. Adesea dau dovada de disponibilitate emotionala peste medie, fiind persoane flexibile, cu mintea deschisa, cu o imaginatie bogata, doritoare de senzatii tari. Pe de alta parte, initiala E corespunde tendintei de superficialitate: aceste persoane nu vor putea fi niciodata „cel mai bun prieten”.

Citește și:

Litera F

Corespondenta lui 6, litera F reprezinta compasiunea incarnata, iubirea (in variatele ei forme), toleranta. De asemenea, personalitatea celor cu intiala F este inclinata spre familie, romantism si arte, caracterizate de disciplina si cautarea echilibrului si a armoniei. Aceste persoane sunt buni ascultatori, loiali, intotdeauna pregatite sa raspunda familiei si prietenilor. Totusi, aceste persoane tind sa isi planga de mila... cam mult!

Litera G

Litera G (nu te gandi la prostii, vorbim despre nume si initiale!) corespunde cifrei 7 si este caracterizata de inclinatii spre misticism, spiritualism si experiente asortate. Pasionati de psihicul si spiritul uman, vor tinde uneori sa uite sa fie prieteni si sa incerce sa fie terapeuti sau duhovnici. Cu o imaginatie bogata si cu rationamente bine fondate, acestor persoane nu le scapa niciun detaliu. Au si un mare defect: nu vor cere si nu vor asculta niciodata sfaturile primite.

Citește și:

Litera H

"H", desi este mai rar intalnit ca initiala, este litera celor cu personalitati puternice si creative. Intelepciunea, modestia si integritatea sunt trasaturi tipice celor cu aceasta initiala, a carei cifra pereche este 8. Defectele spre care tind aceste persoane sunt zgarcenia si egoismul.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.