Setari Cookie-uri

Cum sa te descurci cu vampirii energetici

Invata mai multe despre tine.

8. Scoate-i din viata ta
As vrea sa iti impartasesc un citat al lui John Assaraf care mi-a placut foarte mult:
"Pur si simplu nu imi mai petrec timpul cu persoane in preajma carora nu imi place sa fiu. Punct. Pentru mine aceasta este o binecuvantare, si ma ajuta sa raman o persoana pozitiva. Ies cu persoane fericite, care vor sa se dezvolte, care vor sa invete, care stiu sa spuna 'Imi pare rau' sau 'Multumesc'...si care se distreaza."

Cand nimic nu merge, ultima solutie este sa renunti de tot la contacul cu persoanele negative. Desi pare o metoda cam drastica, tine minte ca vampirii energetici te impiedica sa ajungi la potentialul tau maxim, deoarece ei se hranesc constant cu energia ta. La urma urmei, tu reprezinti media celor 5 persoane cu care iti petreci majoritatea timpului. Daca iti petreci timpul cu vampiri energetici, in scurt timp vei deveni si tu mai negativ, si sunt sigura ca nu asta iti doresti.

Citește și:

Acum ca ai invatat cum sa te descurci cu persoanele negative, gandeste-te la oamenii pe care ii intalnesti zilnic. Sunt si vampiri energetici printre ei? Cine sunt acestia? Ce poti face pentru a le face fata cat mai bine pe viitor?

O zi vesela,
Theona

PS: Daca ti-a placut acest placut acest articol ma gasesti pe http://femeiadesucces.ro unde vei primi si un cadou de bun venit: cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”si astfel vei face parte din cea mai selecta comunitate de femei.
PPS: http://femeiadesucces.ro/blog/intelege-i-pe-cei-din-jur-si-vei-fi-fericit

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.