Setari Cookie-uri

Cum sa te descurci cu vampirii energetici

Invata mai multe despre tine.

Eu vad persoanele negative ca pe niste vampiri energetici, din 2 motive:

1. La fel ca vampirii, persoanele negative sunt incapabile de a-si genera propria forta vitala. Asa ca se hranesc cu energia altora.

2. Vampirii ii transforma pe cei cu care intra in contact, deoarece nu vor sa fie singuri. In mod similar, persoanele negative ii determina pe ceilalti sa le impartaseasca viziunea anosta asupra vietii.

De fapt, toti avem o conexiune cu universul ce ne aduce energie nelimita. Motivul pentru care persoanele negative nu isi pot accesa energia este ca si-au blocat aceasta sursa interioara. Astfel, in preajma lor te poti simti ca intr-un vartej care te seaca de energie. In cazul celor mai negativi dintre ei, efectul poate fi atat de coplesitor incat vei simti dureri de cap sau ameteli usoare. Acestia sunt regii/reginele vampirilor.

Citește și:

Univers ursa foto: shutterstock.com

In mod normal, vei intalni persoane negative in paturile inferioare ale societatii, deoarece aceste persoane se cred neputincioase in fata destinului. Adevarul este insa ca ei aleg sa-si dea puterea altora.

Pe de alta parte, persoanele pozitive sunt in completa armonie cu sursa lor interioara de energie. Energia lor se revarsa, raspandind bunatate si caldura celor din jur. De aceea te simti reimprospatat si plin de energie in preajma persoanelor pozitive. Au personalitati magnetice, care ii atrag automat pe ceilalti. Marii conducatori, idoli si personalitati marcante au aceasta calitate de a atrage multi oameni. In compania la care lucram, multi dintre manageri se bucurau din plin de acestea calitati - era o placere sa te afli in preajma lor.

Intalnirile mele din facultate

Uneori intalnirile cu vampiri energetici ma lasau fara puteri pentru jumatate de zi. Daca era vorba de un rege/regina-vampir, efectele puteau dura si a doua sau a treia zi.

Citește și:

A fost o perioada, cand aveam in jur de 18 ani, cand am intalnit foarte multe persoane negative. Eram la facultate pe atunci. Deoarece la vremea respectiva, facultatea la care eram eu era privita ca una dintre cele mai slabe din tara, multi studenti se aflau acolo doar pentru ca nu au avut alta varianta. Si multi dintre colegii mei erau persoane negative. Unii credeau ca viata lor e sortita esecului. Altii vedeau viata ca pe o obligatie, mai degraba decat o dorinta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.