Setari Cookie-uri

Cum sa te descurci cu vampirii energetici

Invata mai multe despre tine.

Cum sa te descurci cu vampirii energetici

Daca ai de-a face cu vampiri energetici, iti trebuie cateva sfaturi pentru a le face fata cu bine:

1. Intareste-te
Primul pas important atunci cand ai de-a face cu vampiri energetici este sa te intaresti. Asta inseamna sa fii puternic, astfel incat sa nu fii usor influentat de energiile negative din jurul tau. Gandeste-te ca e ca si cum ai fi in mijlocul unui vartej, sau in nisip miscator; fii mai intai stapan pe energia ta.

Pentru a te intari, imagineaza-ti esenta sufletului in centrul corpului tau. Apoi, imagineaza-ti cum din picioarele tale ies radacini care se prind adanc in pamant. Aceste radacini sunt puternice si durabile - te prind de pamant, astfel incat nimic nu te poate clinti. Gandeste-te ca esti un stejar mare si puternic cu radacinile adanc infipte in pamant.

2. Protejeaza-te
Urmatorul pas este sa te protejezi. Un scut este ca un balon ce te separa de lumea din jurul tau; este o bariera de energie care tine la distanta orice forma nedorita de energie ce incearca sa patrunda in spatiul tau. Asemenea unui scut adevarat, scutul tua este o arma de aparare ce te protejeaza de agresiuni venite din exterior. Iti pastreaza energia in interior si nu permite ca aceasta sa fie furata de vampirii energetici.

Citește și:

Dar scutul nu este permanent. Energia sa se uzeaza in timp, micsorandu-i astfel capacitatea de a te proteja. In fata persoanelor negative care incearca sa te goleasca de energie, forta de aparare a scutului poate fi diminuata rapid. Cu cat o persoana este mai negativa, cu atat mai slab devine scutul in prezenta sa, pana in momentul in care inceteaza complet sa mai functioneze. Pentru a evita sa se intample asta, trebuie sa verifici mereu ca scutul tau este activat si sa il repari atunci cand e nevoie.

3. Fii mereu in compania a 2 sau mai multe persoane
E dificil sa faci fata singur unei persoane negative, deoarece toata energia sa distructiva s-ar indrepta numai impotriva ta. In schimb, intr-un grup de 3 sau mai multe persoane, atentia se imparte intre tine si ceillalti. In felul acesta, nu trebuie sa suporti singur pesimismul celeilalte persoane.

Citește și:

Atunci cand sunt intr-un grup in care se afla si un vampir energetic, am ocazia sa vad cum interactioneaza si cu celalalte persoane si astfel aflu mai multe despre el/ea. De asemenea, ceilalti pot avea propriile lor metode de se descurca cu energia negativa, asa ca poti invata lucruri noi.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.