Setari Cookie-uri

25 de tipuri de utilizatori Facebook

Prezentul este conditionat de prezenta in retelele sociale, dar ce se vede dincolo de ele?

Pe internet putem fi oricine. Putem sa alegem fotografiile, melodiile, citatele, vorbele de duh… putem sa ne imbunatatim imaginea. Totusi, sunt si foarte multe persoane care nu fac asta, fie ca nu au inteles cum se face, fie ca nu au simtul esteticului, fie ca… dar ce stiu eu? Oamenii au milioane de motive ca sa fie cum sunt!

Dintre sute de mii de mii... de conturi Facebook, intotdeauna intre utilizatori vor fi si urmatoarele categorii sociale. Esti libera sa faci ce rectificari crezi de cuviinta, astept sugestiile cu interes.

Sursa foto: Shutterstock.com

1. Anonimul

Este o persoana despre care stii ca trebuie sa o stii, de aceea ii dai “Accept Friend”, numai ca nu are vizibil niciun detaliu care sa te asigure ca este acel cineva. Are o poza cu ceafa sau o poza cu vreun personaj… care nu are cum sa fie intre prietenii tai cu adevarat. Pune melodii pe care le-ai auzit la o petrecere, dar nu stii exact care sau cine era dj atunci.

Citește și:

Tot ce face este mascat, dar sigur va stiti, aveti si prieteni comuni, aveti si locuri pe care le frecventati impreuna. Cand intrebi prietenii comuni cine e, 90 % dintre ei nu vor sti sa iti raspunda, iar cand, in final, vei primi raspunsul, ti se va parea cea mai fireasca varianta.

2. Printesa

O stii, este echivalentul fetei populare din liceu. Are 13450 de prieteni, fara sa fie vreo vedeta. Are poze facute de vreun prieten care are un aparat de fotografiat mai destept decat detinatorul lui, dar imaginile rezultate vor trece prin procese de transformare incat sa arate ca decupate din revista.

Toata lumea o iubeste si ii lasa comenturi cu inimioare si toata lumea vrea poza cu maimuta. Problema? Nuanta rujului, impresia falsa ca toata lumea aia chiar o place, ciocul de rata, bluzele animal print.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.