Setari Cookie-uri

25 de tipuri de utilizatori Facebook

Prezentul este conditionat de prezenta in retelele sociale, dar ce se vede dincolo de ele?

20. Familistii

Ei nu se pot desprinde de vechile cunostinte. De aceea, isi vor cauta fiecare fost coleg de generala, de liceu, de facultate, de munca, de la celalalt loc de munca, chiar si de la gradinita, daca ar putea.
Nu au niciodata prea multi prieteni si incearca sa interactioneze cu toti.

21. Mascatul

Va avea o singura poza de probil, iar aceea va fi cu figura persoanei in cauza. Motivul? Restul nu incape in fotografie.

Vorbesc despre persoanele masive si da, am fost putin cam rea. Dar e chiar inconfortabil cand nu ai loc de ei in autobuz. Daca tot esti mare… fii mare peste tot! Fii un geniu, arata-te precum esti, ia masuri daca nu vrei sa fii un maldar de carne!

22. Fan, FanUL, Fanaticul

Traieste pentru a se imbuiba cu pufuleti cu branza, chipsuri si poze de pe paginile vedetelor sau de pe pagini cu fete frumoase/baieti frumosi. In societate va fi destul de retras, cu minimumul de incredere in sine, pozitia ghiocel si intotdeauna isi va cere scuze, indiferent ca e vina lui sau nu in cazul unui incident.

Citește și:

23. Artistul

Traieste pentru fotografii artistice si pentru desene. Apreciaza orice pagina existenta cu fotografii reusite si posteaza, la randul sau, imagini fotografiata sau desene proprii (de asemenea fotografiate). Nici macar nu trebuie sa se priceapa – daca ii place rezultatul, atunci trebuie sa vada si ceilalti!

24. Bloggerul ratat

Persoanele care confunda rolul statusurilor de pe Facebook cu blogul personal/privat sau cu vechile caiete cu lacatel aurit. Facebook-ul nu este jurnal… sau cel putin nu ar trebui sa fie folosit astfel. Se numeste “retea de socializare”, nu “retea unde sa iti descoperi fiinta, sa te psihanalizezi si sa vorbesti cu tine insuti/insati”.

25. Plangaciosul

Facebook are pentru acest tip de persoane un singur scop: plangeri! Se plange de locul de munca (de parca seful nu ar putea vedea), de parinti (acum au si ei cont, nu stiai?), de prieteni (du-te-n pustietate! Si ia-ti o pisica! Una nemuritoare!), de viata (este asa cum ti-o faci!), de inghetata topita (e vina ta, mananci prea incet sau ai uitat sa bagi frigiderul in priza)… de orice.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.