Setari Cookie-uri

25 de tipuri de utilizatori Facebook

Prezentul este conditionat de prezenta in retelele sociale, dar ce se vede dincolo de ele?

14. Calatorul

A vizitat toate locurile in care ai vrea sa te duci. Uneori, se intampla sa ii fi spus “Stii, mi-ar placea sa merg in Sighisoara”, iar peste trei luni sa fie acolo! Desigur, va check-in-a orice miscare, va poza fiecare posibil centru de interes si va avea cele mai reusite fotografii in care, de fapt, ar trebui sa fii tu.

15. Plicticosul mascat

Il suni si il intrebi ce face. Singurul raspuns pe care il vei primi oricand este “ma plictisesc”. Totusi, pagina lui de Facebook iti va spune cat de salbatic a petrecut aseara in clun (de fapt este doar o fotografie regizata), cat de des iese in oras cu prietenii (va da check-in cand trece pe langa orice pub misto), cat de fun este viata de acasa (poze cantand la matura sau zambete largi in timp ce bate plictisit omleta nesarata, necondimentata, searbada etc).

Citește și:

16. Aventurierul undercover

Persoana asta va merge la karting, va face bungee jumping, va gati somon si sushi, va avea cei mai trazniti prieteni, dar nimic din toate astea nu vor aparea online. Totul este pentru inima ei si fericirea interioara – cea care conteaza, de fapt.

17. Gemenii cu un singur corp

Vorbesc despre cei cu dubla personalitate: ei posteaza, ei comenteaza, ei rad la ce comenteaza. Tot ei dau Like , tot ei dau Share la propriile postari. Te cred ca nu ai decat 180 de prieteni, dar oricine stie ca, daca ai postat ceva, iti place ceea ce postezi: nu e nevoie sa dai singur Like. Persoana cu personalitati narcisiste multiple ce esti! Iubeste-te doar in oglinda, lasa Facebook-ul!

18. Prea bun, prea ca la tara

… cu accent pe “prea ca la tara”. Fotografii urate, needitate sau editate prost. Stiu, nici mie nu imi vine sa cred ca exista fotografii urate, dar exista! Si oameni urati! Si oameni urati cu fotografii urate, in care sunt plini de bube, imbracati prost (mai prost decat starletele autohtone la galele de premiere), cu statusuri stupide, scrise gresit, cu manele share-uite, cu… nu voi mai continua. Aceste persoane sunt o calamitate si ar fi trebuit sa il cunoasca pe Hitler!

Citește și:

19. Prea bun ca sa fie adevarat

Nu da tag, dar se lasa tag-uita. Face poze, dar nu tine mortis sa i se faca sau sa si le publice pe Facebook sau pe orice alt site (le va folosi, eventual, ca avatar pe Yahoo!Messenger). Recomanda oricand cu placere un blog interesant, un film bun sau o melodie care sa iti imbuneze ziua.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.