Setari Cookie-uri

25 de tipuri de utilizatori Facebook

Prezentul este conditionat de prezenta in retelele sociale, dar ce se vede dincolo de ele?

8. Tocilarul

Trei poze mari si late. Nu te mira daca este singur peste tot. Nu te mira ca statusurile sunt doar citate din carti care nu sunt accesibile oricui (din punct de vedere fizic sau din punctul de vedere al mesajului transmis). Nu te mira daca melodiile carora le da “Share” sunt doar operete, Beethoven, muzica experimentala sau orice altceva care pe tine, om de rand, te zgarie pe timpan.

9. Agramatul

Intotdeauna se va crede desteptul pamantului si va corecta lumea: statusuri, descrierile fotografiilor, comentariile altora… exista o singura problema. Oricat de inteligent s-ar crede, intotdeauna va scrie “Pliz stop spalling rong” sau “Voi nu crede-ti ca ar trebuii sa mai face-ti cativa anii de scoala?”.

Indiferent daca i se va atrage atentia asupra greselilor lui, nu le va modifica, pentru ca el nu greseste. Pur si simplu nu poate vedea unde a gresit sau unde anume incepe parabola cu bata si paiul sau ciobul si oala sparta.

Citește și:

10. Jokerul

Pozele cu sine sunt toate haioase, share-uieste orice poza gasita pe Marele si Atotputernicul… Internet cu animale amuzante, paginile apreciate sunt cele dedicate bancurilor si comediilor (poate si catorva actori de stand-up). Pana la urma… nu e asa de rau sa il ai la prieteni, desi uneori buna lui dispozitie te poate irita (in special in zilele cand tu esti urmarit de un norisor gri si plangacios).

11. Parintii

Au si ei un plod si se mandresc cu el. Asadar vor avea 60 % dintre fotografii doar cu odorul, 30% cu ei si odorul, 10 % doar cu ei. Vor participa la toate concursurile online cu copilul lor, indiferent ca au sau nu nevoie de premiul pus in joc.

12. Parintii rebeli

Un amestec de fotografii – asta vei gasi pe pagina lor: poze de la botez, poze de la petreceri, poze de la ultima betie (sa nu indraznesti sa crezi ca e valabil doar pentru tatici), poze de la concertele Red Hot Chili Peppers, Iris sau Zob, poze in care piticul este transformat in dinozaur sau poze din parcul de joaca.

Citește și:

Destul de amuzanti ei de felul lor, nu le pasa nici de cat de expusa le este viata, dar nici de like-uri sau comentarii.

13. Indragostitii

Sunt peste tot – si peste tot impreuna. Statutut: “in a relationship”, “engaged” sau “Married”. Isi fac declaratii pe pereti (pe Wall), isi innoiesc in fiecare saptamana poza de profil cu o noua fotografie in care se saruta sau se imbratiseaza. Ii poti recunoaste dupa un singur click. Paginile lor mai-mai ca miros a trandafiri, miere, scortisoara si lumanari parfumate.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.