Setari Cookie-uri

25 de tipuri de utilizatori Facebook

Prezentul este conditionat de prezenta in retelele sociale, dar ce se vede dincolo de ele?

3. Cocalarul

Varianta masculina a printesei, este el: cel cu tricoul roz, cel cu lanturi la gat, cel care pozeaza langa orice masina aratoasa si lustruita din orice oras; el, cel care vrea poze cu animatoarele, el cel care frecventeaza doar cluburile in care se fac poze ce vor ajunge pe site-urile acestora, unde se va eticheta singur, pentru ca toata lumea sa vada toate pozele in care apare si cat de frumos este broscoiul inlantuit.

4. Xeroxul uman sau Supra-prietenosul

“Apreciaza” orice activitate a oricarui prieten, share-uieste orice citat “profund”, orice poza cu animalute, da Accept la orice invitatie, indiferent ca se va duce sau nu.

Vede un anumit tip de poza la cineva, iar maine va avea una fix la fel. Face tot ce face lumea buna: Apreciaza pagini si comenteaza la fotografiile vedetelor pe care, mai tarziu, va incerca sa le copieze. Personalitate? Ego? Zero: este doar un amestec gri care topaie sperand ca va fi bagat in seama, fara sa inteleaga ca replicile nu pot avea valoare.

Citește și:

5. Inventatorul

Sau, mai bine spus, cel care se crede inventator. Acest tip de persoana are impresia ca descopera atunci si forta gravitationala, si cuptorul cu microunde, si orice joc sau eveniment de pe Facebook, in care se va implica negresit si la care isi va invita toti cei 670 de “prieteni” din aceasta retea.

6. Narcisistul

De obicei este plin de muschi, plin de poze si foarte activ. Ca orice complexat, de altfel. Pozele din baie nu lipsesc, dar nici pozele de la petreceri unde s-a milogit de toate fetele sa faca o poza cu el, cum nici citatele inteligente si profunde de la statusuri nu pot lipsi: lumea trebuie sa vada cat de frumos, iubit, apreciat, inteligent este! (Desigur, poate fi vorba si despre fete, nu te lasa indusa in eroare de discursul raportat la genul masculin.)

7. Umflatul

Persoane “plinute” care nu se iubesc, care nu vor sa fie grase, dar care nu fac nimic ca sa nu mai fie. Fotografia de profil va fi cu persoana in cauza, insa va fi doar o piesa a puzzle-ului: decupata sau modificata in asa fel incat sa nu se vada unde s-au instalat kilogramele in plus. Va refuza categoric orice tag in care se vede intreaga “silueta”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.