Setari Cookie-uri

Tot ce iti trebuie pentru un weekend perfect

Daca este weekend, atunci este timpul pentru tine!

Tu ce faci weekendul acesta?

Cum, nu te-ai decis inca? Atunci te voi ajuta sa iti faci planurile. Incepem asa…

Vineri seara, dupa o saptamana de munca, meriti o baie fierbinte in cada, cu multa spuma, cu lumanarele, un pahar de vin bun si cu muzica in surdina.

Desigur, produsele pe carele vei folosi pentru baia de vis sunt foarte importante. Cosmeticele de baza sunt spuma de baie, sarea de baie si gelul de dus. Daca iti doresti a folosi si exfoliant de corp, ulei de dus sau alte cosmetice pentru ingrijirea corpului, nu iti va interzice nimeni.

Ca spumant de baie, iti recomand DERMASEL Spumant de baie cu Zmeura, pe baza de minerale de la Marea Moarta, catifeleaza si tonifica pielea, disponibil pe site-ul Bio-Cosmetics.ro (15 lei).

Sarea de baie are un efect relaxant foarte usor de simtit, in special daca aceasta este combinata cu extracte de Aloe Vera, planta recunoscuta pentru multiplele sale beneficii: PROMO VILLAGE Sare de baie (Bath caviar) cu Aloe Vera, 350 g, disponibila pe site-ul Bio-Cosmetics.ro (30,90 de lei).

Citește și:

Gelul de dus este nelipsit din rutina igienei corporale, iar parfumul si calitatile sale depind de gusturile fiecareia. Eu iti voi recomanda Gel de dus Rodie din Spania, cu rol in hidratarea si curatarea pielii si cu parfum ispititor, disponibil pe site-ul Yves-Rocher.ro, 200 ml, 10,50 lei.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.