Setari Cookie-uri

Tot ce iti trebuie pentru un weekend perfect

Daca este weekend, atunci este timpul pentru tine!

Sambata seara este momentul potrivit pentru o iesire in oras. Dansul si muzica iti vor face foarte bine, fara indoiala. Daca te deranjeaza aglomeratia si fumul de tigara, poti organiza un mini party la tine acasa, insa daca iti place sa mergi in cluburi, atunci nu ai niciun motiv sa nu mergi in localul preferat. Iti recomand Silver Church sau El Comandante, cluburi pozitionate destul de aproape de centrul Bucurestiului, cu o clientela diversificata, cu muzica buna, cu preturi accesibile.

Duminica dimineata – leneveala pana cand ti se face foame de pranz. Pierde-ti timpul cu orice iti face mai multa placere. Poate chiar termini cartea inceputa ieri in parc!

Duminica la pranz suna-ti prietenele sa iesiti in oras la un cocktail in Shakespeare sau citeste cateva articole motivationale (100 de motive pentru care este (mai) bine sa fii femeie, 10 reguli pentru a fi fericita, 100 de motive pentru care barbatii iubesc femeile, 50 de motive pentru a zambi in fiecare zi, 50 de lucruri uimitoare care te fac fericita)

Citește și:

De asemenea, iti poti invita prietenele la tine la o cafea si un Joc Rummy - Remy Medias (disponibil pe Elefant.ro, 59,90 de lei), Scarbble( disponibil pe site-ul Elefant.ro, 103,92 de lei), Monopoly sau varianta noua a jocului, AntiMonopoly (disponibil pe site-ul BookCity.ro, 130 de lei), sau unul dintre zecile de jocuri posibile cu un singur Pachet carti de joc ( disponibil pe Elefant.ro, 4,90 lei).

Duminica seara – ramai in casa cu prietenul tau (sau,daca nu ai un iubit, cu cea mai buna prietena care este, de asemenea, singura ). Puteti sa va odihniti, sa stati la taclale, sa urmariti emisiunile preferate la tv sau clipuri amuzante pe internet.

Acum cu siguranta ziua de luni nu ti se va mai parea atat de dificila si de urata.

Sursa foto interior: Shutterstock.

Sursa foto prima pagina: DepositPhotos.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.