Setari Cookie-uri

Tot ce iti trebuie pentru un weekend perfect

Daca este weekend, atunci este timpul pentru tine!

Sambata dimineata – exercitiile de inviorare. Tinuta ideala este un Tricou cu maneca scurta, 100% bumbac (disponibil pe site-ul MiniPrix.ro, la pretul de 33 de lei) si o pereche de Colanti sport (disponibili pe site-ul MiniPrix.ro, la pretul de 25 de lei).

Dupa antrenament, micul dejun va trebui sa fie unul sanatos, cu multe fibre si vitamine: un iaurt, o banana si un mar sau un kiwi ar trebui sa fie de ajuns. In timp ce iei micul dejun, poti urmari cateva animatii, de dragul copilariei trecute. Te asigur ca mancarea va fi mai gustoasa, indiferent pentru ce dejun vei opta.

Insa, pentru o zi buna, trebuie sa iti delectezi papilele gustative cu un desert delicios. Gustarea dintre mic dejun si pranz poate fi o portie de Cheesecake Promenade en Foret (5,90 de lei/ 100 de grame, disponibila pe site-ul BioPortal.ro).

Sambata la pranz – pregateste-ti rapid o supa si cateva legume la cuptor, apoi leneveste in voie, cu burtica plina. Suna-ti parintii, pentru a afla ce mai este nou, suna-ti prietenii pentru a planui ce faceti diseara, comunica pe cat de mult posibil cu cei dragi – timpul tau liber este perioada potrivita pentru a intari relatiile.

Citește și:

Sambata dupa-amiaza poti merge in parc la o plimbare cu rolele sau opreste-te pe o banca, unde sa citesti cateva randuri din autorul preferat.

Daca apetitul pentru lectura este starnit, dar nu stii ce anume ti-ar placea sa citesti, iti recomand cateva titluri disponibile pe site-ul Elefant.ro.

- Opere I. Integrala prozei scurte, scrieri semnate de Samuel Beckett (34, 36 lei);

- Dadacul, Holly Petterson (27,96);

- Cele 50 de vicii ale Domnului Grey, E.L. James (29, 40 lei);

- 320 de pisici negre – Stefania Ojog-Brasoveanu (22,14 lei).

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.