Setari Cookie-uri

Interviu multicultural cu Ioana Budeanu

Afla cu ce impresii s-a intors Ioana Budeanu din expeditiile sale

Ce loc din Romania iti place foarte mult?

Imi place Romania la nebunie! Bucurestiul este orasul meu de suflet, orasul care m-a adoptat, orasul in care ma intorc mereu si caruia ii spun "acasa". Cred ca in Bucuresti nimeni nu se poate plictisi, sunt enorm de multe lucruri de facut, de descoperit. In fiecare zi as putea merge la spectacole, la muzee, la filme, la prezentari de moda, in barurile din centrul vechi, in restaurante de vis, prin parcuri desprinse din filme, pe strazi cu istorie si prin hoteluri de o eleganta subtila. Imi place foarte mult si Timisoara.

In Constanta am multi prieteni si trebuie sa ajung neaparat macar o data pe an, inainte de deschiderea sezonului. Iasul este orasul copilariei si viselor mele, iar acum se transforma uluitor. Ador Predealul, ca loc de refugiu al iubirii mele. Iubesc Brasovul. Si imi place Sighisoara.

Citește și:

Dar daca ar fi sa aleg un singur loc, in care m-as refugia si pe care l-as iubi definitiv, acesta ar fi Parcul Carol din Bucuresti si zona rezidentiala din jurul sau. Acolo as vrea sa am o casa...

Unde vei pleca in aceasta vara?

O intrebare dificila. Am multe proiecte in desfasurare, insa prefer sa vorbesc despre ele la momentul potrivit. Deocamdata stiu sigur ca voi pleca la Amsterdam pe 12 iulie, sa ma intalnesc cu Robbie Williams si sa sarbatoresc 3 ani de freelancing si de fericire continua. Sunt extrem de recunoscatoare pentru viata si meseria mea. Traiesc ani frumosi si as vrea sa spun tuturor ca toate visele se implinesc.

Trebuie doar sa crezi in ele.

Foto: Vlad Semen

Despre Lisabona si restaurantele de familie cu mancare traditional ape EcoTrend.ro
http://www.ecotrend.ro/lisabona-capitala-cu-restaurante-de-familie-si-mancare-naturala.html

Citește și:

Madalina Racorean

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.