Setari Cookie-uri

Ce spune felul in care dormi despre tine?

Pozitia in care dormim oglindeste starea noastra mintala si personalitatea.

Daca dormiti fata in fata

De obicei, acesta este semnul distantarii, insa nu poate reprezenta o certitudine: atata timp cat va incrucisati picioarele si va sarutati inainte de culcare sau la trezire, relatia voastra este in siguranta. Distanta si limitata, dar in siguranta.

Problemele adevarate apar atunci cand dormiti in paturi separate sau cand nu exista niciun fel de contact fizic intre voi cand dormiti in acelasi pat, iar unul este orientat spre celalalt, iar celalalt spre exterior. Atunci nu mai aveti nimic in comun, nimic de impartit, insa nimeni nu spune, practic, nimic.

Daca dormiti spate in spate

Daca evitati si contactul fizic, atunci este clar ca in relatia voastra exista o problema. Daca fesele vi se ating, asta inseamna ca relatia voastra este bazata pe incredere, ca va lasati destul spatiu (la propriu, dar mai ales la figurat) incat sa se poata dezvolta fiecare separat, fara teama de a-l pierde pe celalalt.

Citește și:

Daca dormiti in pozitie de lingurita– stati pe aceeasi parte, cu fata in aceeasi directie, ca o pereche de linguri aliniate frumos in sertar.

Persoana care este „la margine”, adica sta cu spatele in exterior, este mai sigura pe sine, mai puternica, dar si mai dedicata relatiei. De obicei, acesta este barbatul, pozitia lui afirmand fara cuvinte ca isi protejeaza partenera.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.