Setari Cookie-uri

8 locuri reale desprinse din cele mai negre cosmaruri

Insule si orase in care se adeveresc cele mai profunde temeri ale noastre

2. Ilha de Queimada Grande – Insula Serpilor

Vazuta din spatiul aerian, insula nu are nimic deosebit. Relief obisnuit, vegetatia obisnuita pentru coasta Braziliei. Insa acesta este habitatul natural al sarpelui-lance, una dintre cele mai veninoase reptile din lume.

Muscatura lui este fatala si duce la putrezirea tesuturilor. Practic, dupa ce veninul este injectat in organismul uman, carnea incepe sa cada de pe oase.

Dar nu din aceasta cauza este considerata Insula serpilor un loc de cosmar. Queimada Grande si-a primit porecla datorita densitatii “populatiei”. La ultimul recensamant al ecologistilor din Brazilia, pe fiecare metru patrat din aceasta insula traiesc 5 astfel de serpi.

Daca nu iti poti da seama cat inseamna asta, inchipuie-ti ca insula are 430.000 m patrati. Iar daca pe fiecare metru patrat sunt 5 serpi, ghici cam cate cosmaruri poti avea la noapte?

Citește și:

Pe insula exista inca un far care a fost locuit de o familie pana cum ceva ani in urma, platiti sa aiba grija de functionarea acestuia.

Se spune ca locuinta le-a fost invadata de reptile. Singurul cadavru care a fost recuperat este al barbatului. L-au gasit in barca sa de pe plaja, plin de muscaturi.

Dupa urmele descoperite, s-a constatat ca a sangerat din fiecare por al corpului din cauza cantitatii imense de venin.

3. Insula Ramree

Daca te uiti pe o harta, gasesti Ramree in apropierea coastei burmeze. In plin razboi mondial, in anul 1945, un grup de 900 de soldati japonezi au fost nevoiti sa se retraga din fata fortelor aliate.

Singura cale pe care o aveau deschisa erau mlastinile din Insula Ramree. 500 dintre ei nu au mai ajuns niciodata la destinatie.

Zona era impanzita de crocodili de apa sarata care au decimat mai mult de jumatate dintre soldati.

Citește și:

De fapt, intamplarea a fost atat de brutala incat a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai crud atac al animalelor salbatice asupra oamenilor.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.