Setari Cookie-uri

Numerologie: Vibratia cosmica a numelui tau

Afla numarul care iti guverneaza destinul

Numarul 2

Persoanele guvernate de 2 au o natura duala si depinde doar de inclinatiile lor native care latura a personalitatii va domina.

Pe de-o parte, au firi calde, corecte si echilibrate. Din acest motiv, foarte multi oameni din jurul lor le vor cere ajutorul sau ii vor solicita sa medieze un conflict. Intotdeauna vad ambele fete ale unei probleme si accepta cu usurinta parerile oamenilor din jur. Atunci cand acestea se contrazic totusi cu cele interioare lor, le vor respecta chiar daca nu si le vor insusi.

Pe de cealalta parte, cei dominati de 2 pot fi de un egoism iesit din comun. De asemenea, risca sa cada in apatie si lene. Cu timpul, pot ajunge sa traiasca din munca altora, fara scrupule.

Daca nu vor cadea in pacatul indolentei, au insa toate sansele sa se bucure de mult succes in viata. Nu le place sa traiasca singuri si vor face tot ce le sta in putere pentru a se inconjura de oameni. Viata de cuplu va fi foarte importanta si uneori, primeaza in fata implinirii profesionale.

Citește și:

Numarul 3

Acest numar confera persoanelor pe care le patroneaza o mare capacitate de comunicare si o inclinatie vadita catre oameni.

Sunt exuberante, expansive si deschise catre ceilalti. Mai mult de atat, aproape toti oamenii care sunt nascuti sub acest numar au un talent artistic special si o pasiune pentru frumos, in general. Au caractere vesele si deschise, le plac experientele noi si au foarte multa energie.

Traseul lor in viata va fi armonios dar cu siguranta nu va fi linistit. Le place aventura si isi asuma riscuri uneori fara sa se gandeasca prea bine la consecinte. Faptul ca sunt mereu cu zambetul pe fata le va fi de mare folos si vor trece cu usurinta peste obstacolele iesite in cale.

Desi au foarte multa ambitie, nu ii vor calca niciodata pe ceilalti in picioare pentru a-si atinge scopurile. Nu se preocupa insa prea indeaproape de situatia lor financiara si nici nu se gandesc prea des la ziua de maine.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.