Setari Cookie-uri

Numerologie: Vibratia cosmica a numelui tau

Afla numarul care iti guverneaza destinul

Numarul 4

Dintre cei nascuti sub numarul 4 se aleg de cele mai multe ori stalpii societatii. Te poti baza intotdeauna pe ei si isi vor duce intotdeauna la indeplinire sarcinile primite.

Rareori ajung sa aiba putere absoluta insa pot fi priviti va lideri spirituali ai unei comunitati, acele persoane de la care oamenii cer sfaturi intelepte.

Au o aura speciala in jurul lor si raspandesc o stare de calm oriunde se duc. Oamenii care se afla in suferinta apeleaza cu incredere la sfatul lor si nu se indoiesc de judecata acestora.

Au spirite foarte temerare si un acut simt al dreptatii. Vointa lor este de nestramutat atunci cand simt ca au dreptate si poate merge uneori pana la incapatanare. Atunci cand au luat o decizie si si-au stabilit “planul de bataie”, nu le mai sta nimic in drum.

Numarul 5

Nimeni nu se adapteaza mai usor situatiilor noi asa cum o fac oamenii nascuti sub numarul 5. Nimic nu ii poate lua prin surprindere si sunt mereu gata sa inceapa o aventura noua.

Citește și:

Destinul lor va fi plin si vor prinde radacini foarte greu. Isi pot schimba domiciliul de multe ori, manati fie de dorinta personala de schimbare fie datorita unui loc de munca unde va fi nevoie de deplasari dese.

Motorul destinelor acestor oameni este progresul. Vor sa exceleze in toate domeniile vietii lor si pun suflet in tot ceea ce fac. Uneori sunt insa perfectionisti si pot deveni cicalitori cu varsta.

Stiu cum sa ii motiveze pe ceilalti si cum sa tina unit un grup, fie ca e vorba de o echipa profesionala, fie ca este vorba de prieteni.

Singurul lucru care le poate taia avantul este rutina si nu vor evolua niciodata intr-un mediu in care trebuie sa execute actiuni repetitive. Au nevoie de agitatie si de veselie. Evita oamenii foarte seriosi sau foarte pragmatici.

Cel mai mare neajuns din caracterul acestor oameni este faptul ca pot da dovada de iresponsabilitate atunci cand vine vorba de luarea unor decizii importante.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.