Setari Cookie-uri

Numerologie: Vibratia cosmica a numelui tau

Afla numarul care iti guverneaza destinul

Numarul 6

Cuvantul care ii defineste cel mai bine pe cei nascuti sub patronajul acestui numar este responsabilitatea. Au un simt al datoriei acut si nu suporta nedreptatea.

Pot fi idealisti uneori si nu se dau deoparte atunci cand vine vorba de mobilizat oameni pentru cauze comune.

Lupta pentru libertatea societatii dar nu pierd niciodata din vedere puterea unui singur individ. Se implica usor in problemele sociale, atunci cand cred cu adevarat in ceva.

Banii nu stau niciodata foarte mult timp la ei in portofel si sunt altruisti pana la limita generozitatii si dincolo de ea. Totusi, sunt echilibrati si nu devin aproape niciodata agresivi. Nu pun pret pe bunurile materiale ci cred foarte mult in familie si in puterea sentimentelor.

Pe de cealalta parte, se implica atat de mult in vietile altora incat pot fi coplesiti de problemele acestora. Sunt prea zelosi uneori chiar si pentru binele lor propriu. Muncesc mai mult decat pot duce si nu pot dormi linistiti daca stiu ca nu si-au rezolvat toate problemele.

Citește și:

Numarul 7

De regula, cei care rezoneaza cu numarul 7 sunt peroane calde, iubitoare dar foarte timide. Bunele lor insusiri sunt cateodata eclipsate de acest lucru. Sunt usor de influentat si se lasa prada emotiilor. Au inclinatii catre spiritualitate sau filosofie.

Se pierd uneori cu orele in activitatile care le fac placere si se deconecteaza complet de lume. Se spune ca spiritele tinere se incarneaza in oameni guvernati de numarul 3 iar sufletele batrane se incarneaza in oamenii numarului 7.

Au o infatisare serioasa si matura inca din tinerete dar aerul de severitate nu le sta rau. Daca le cauti drept in fata si te uiti in ochii lor, poti descoperi suflete calde si pline de afectiune.

In ciuda faptului ca sunt timizi, nu le este teama sa isi manifeste emotiile, indiferent daca sunt in public sau in intimitatea caminului. Daca se inconjoara insa de persoane cu energie negativa, pot deveni ursuzi si pesimisti cu timpul. Cel mai bine se simt in preajma oamenilor deschisi, creativi si temerari.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.