Setari Cookie-uri

Numerologie: Vibratia cosmica a numelui tau

Afla numarul care iti guverneaza destinul

Numarul 8

Poti spune ca Amaltea este patroana celor care au numele predestinate numarului 8. Desi nu intotdeauna primeaza valorile materiale, ei stiu exact cate parale face francul si isi chibzuiesc mereu banii.

Au un fler special in afaceri si transforma in aur tot ce ating. Nu sunt avari dar nici nu fac daruri generoase tuturor oamenilor. Se pot imbogati atunci cand ajung la varsta maturitatii insa nu vor trai opulent.

Stiu sa pretuiasca oamenii care muncesc si sustin cu sufletul deschis persoanele cu potential. Au o educatie aleasa si daca nu isi pot permite in tinerete studii inalte, vor demonstra ca sunt autodidacti. Au un bun simt innascut si un ochi format sa aprecieze frumosul. Sunt mari iubitori de arta in general si vor cauta mereu sa isi cultive mintea.

Trebuie sa isi stapaneasca totusi temperamentul pentru ca pot fi dictatoriali uneori si se manifesta zgomotos atunci cand lucrurile nu se indreapta in cea mai avantajoasa directie pentru ei. Cariera si castigurile materiale pot deveni uneori scopuri in sine si isi pot neglija familia pentru viata profesionala.

Citește și:

Numarul 9

Cei nascuti sub patronajul lui 9 sunt pasionali, responsabili si onesti. Dintre ei se aleg conducatorii de state, oamenii de afaceri, judecatorii si pedagogii. Pot ajunge de tineri la putere insa vor lua sub obladuirea lor pe toti cei aflati in suferinta.

Pentru acesti oameni, “noi” este mai important decat “eu”. Din aceasta cauza, pot munci in folosul altora pana la epuizare, atat timp cat la mijloc se afla un scop in care cred cu adevarat. Sunt generosi dar cu masura.

Prefera mai degraba sa-i invete pe altii cum sa se descurce decat sa le ofere acestora un confort de moment. Pot parea severi si reci la prima vedere dar sunt de fapt foarte corecti si obiectivi. Vigilenta lor poate fi inselata cu greu si cea mai mai mare greseala pe care o poti face in fata lor este sa minti. Iarta orice altceva mai usor decat minciuna.

Citește și:

Nu sunt prea usor de influentat dar uneori se lasa orbiti de prejudecati si le adopta in locul unor pareri personale.

foto prima pagina shutterstock femeia care a prins luna

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.