Kudika
13 Septembrie 2013

Nu exista niciodata echilibru, dar macar trebuie sa incerci sa faci lucruri care iti plac.

Zilele trecute am avut deosebita placere de a sta de vorba cu Laura Andrei, una dintre cele mai interesante femei de succes din Romania.

Sfaturi de avansat in cariera: reteta succesului de la oameni de top

Povestea Laurei Andrei incepe in 2006, in cadrul Ursus Breweries, parte a grupului SAB Miller, cand devine Junior Brand Manager Timisoreana. Nu dupa mult timp avanseaza ca Brand Manager pentru mai multe branduri din portofoliul Ursus Breweries: Ursus, Azuga, Stejar, iar din 2010 si pentru Peroni Nastro Azzurro.

In 2011, dupa multa munca si dedicatie meritele ei sunt recunoscute atat la nivel locat cat si pe plan international, iar Laura se muta la birourile SAB Miller din Londra in calitate de Global Brand Manager Peroni Nastro Azzurro.

In aprilie 2012 revine in tara ca Senior Brand Manager pentru brandurile Peroni, Redd's, Pilsner Urquell, Stejar si Azuga.

In primavara acestui an, Laura decide sa-si continue cariera internationala ca International Senior Brand Manager al brandului Kozel, la birourile SAB Miller Praga, unde coordoneaza activitatea de marketing la nivel global, in peste treizeci de tari.

Cu o cariera de succes, in plina ascensiune, Laura este o femeie plina de viata, o personalitate foarte optimista, care vorbeste cu atat de multa pasiune despre munca ei incat te fascineaza.

Va propun sa urmariti discutia noastra pentru a descoperi cheia catre o cariera de succes, dar si povesti surprinzatoare.

1. Care a fost primul tau job? Povesteste-ne putin despre el.

Primul job pe care l-am avut a fost acela de moderator la o e misiune de radio local, insa primul job cu mai multa responsabilitate a fost in cadrul Ministerului de Externe unde faceam revista presei in departamentul de presa al Ministerului. Eram studenta, ma trezeam la 4 dimineata, luam ziarele si faceam monitorizare pe teme de politica externa.

Am facut acest lucru timp de 2 ani si ceva. Odata cu acest job am castigat si prima suta de euro pe care am agonisit-o cu sarguinta pentru ca eram studenta, ma finantau si parintii si aveam si bursa care era o alta sursa de venit. Cu acea prima suta de euro castigata prin munca am cofinantat o excursie in Europa, si nu o sa iti vina sa crezi, dar a fost chiar la Praga.

Casa di Peroni readuce spiritul Italiei in inima Bucurestiului

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: