Setari Cookie-uri

Interviu: Laura Andrei, femeia din spatele proiectelor artistice de la Peroni

Nu exista niciodata echilibru, dar macar trebuie sa incerci sa faci lucruri care iti plac.

Cam asta cred eu ca este o reteta de succes. Ce ar mai trebui sa faci este sa fii fericita cu tine. Asta inseamna sa iti balansezi toata povestea de performanta cu ce iti place sa faci acasa. Cu hobby-urile pe care le ai, cu viata personala pe care sa o faci cat mai placuta si sa existe un echilibru.

Nu exista niciodata exchilibru, dar macar sa incerci sa faci lucruri care iti plac.

8. Ce inseamna brandul Peroni pentru tine?


Brandul Peroni pentru mine este brandul revolutionar pentru ca spune lucruri pe care orice alta bere nu le spune si este un brand de care eu m-am atasat foarte mult.

Eu cred foarte tare ca este un brand foarte atentic prin ceea ce povesteste. Mai este si un brand care pe mine m-a introdus intr-o lume foarte aproapiata de hobby-urile mele si de punctele mele de interes ceea ce a facut lucrurile un pic mai usoare.

9. Cum reusim sa imbinam o cariera profesionala de succes cu o viata personala implinita?

Citește și:

Cu un pic de noroc. Eu cred ca si cariera si viata personala oricum o construiesti depinde in final de alegeri. Daca alegi sa faci ce iti place probabil vei fi si suficient de bun la ceea ce faci si daca iti alegi in viata personala un partener care sa iti dea libertatea si sa sa te impulsioneze cumva sa iti faci job-ul, cu atat mai mult creste cariera.

Daca alegi in viata ta personala sa iti dedici un pic de timp pentru lucrurile care iti plac tie si numai tie, fara sa te gandesti la deadline-uri in permanenta si sa iti iei timpul asta de respiro si sa faci ce iti place cumva, chiar daca nu e un timp proportional corect si poate sunt zile in care profesia iti ocupa foarte mult timp, sau sunt zile in care te gandesti mai degraba la o vacanta sau la un film interesant sau stai aiurea pe internet si te uiti la ceva ce te intereseaza, este important sa le balansezi.

Citește și:

Nu o sa fie niciodata un echilibru corect. Tot timpul momentele de calitate din viata personala pot compensa cantitatea de la serviciu si este un mod corect de echilibru.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.