Setari Cookie-uri

Interviu: Laura Andrei, femeia din spatele proiectelor artistice de la Peroni

Nu exista niciodata echilibru, dar macar trebuie sa incerci sa faci lucruri care iti plac.

Asta este motivul pentru care am considerat important pentru stadiul meu de cariera din acest moment sa merg si sa invat, sa-mi continui cariera in zona asta internationala, dar nicodata nu mi-a trecut prin cap ca vreau sa schimb tara. Probabil ca ma voi si intoarce pentru ca imi place foarte mult Bucurestiul.

Este un oras in care desi pare ca nu se intampla nimic, tot timpul exista ceva vibrant care te entuziasmeaza si asta este absolut superb. E un lucru pe care il iubesc la Bucuresti si nu cred ca nu poti sa te dezvolti in Bucuresti profesional, ba dimpotriva, cred ca sunt foarte multe oportunitati, dar trebuie doar sa fii suficient de dispus sa le iei cu responsabilitate.

Pentru mine este un pas firesc in cariera, am doar norocul sa merg intr-o tara foarte frumoasa, intr-un oras extraordinar de frumos, este norocul meu, restul vine ca bonus.

Citește și:

6. Ce lasi in urma din punct de vedere al carierei?

Este un lucru care pe mine m-a impulsionat tot timpul, si tot timpul am ramas cu asta in minte pentru jobul meu: "Daca brandul pe care lucrezi ar vorbi, ce ar spune despre tine? Daca lasi ceva sau nu lasi ceva?" Iar asta mi-a fost un fel de motto in cariera. Ce cred ca las este faptul ca am fost corecta cu brandurile pe care le-am manageriat.

Am fost corecta cu traditia lor, cu propunerea de brand pe care o aveau, am fost corecta cu nevoia de inovatie a consumatorului, dar in principiu mi-am respectat brandurile si nu am facut altceva decat sa construiesc pe ceva ce s-a sadit initial.

Nu mi-am propus niciodata sa fac tabula rasa la nimic si pentru asta cred ca brandurile pe care lucrez ma vor retine. Le-am adaugat valoare, nu le-am modificat cu nimic personalitatea sau ADN-ul.

7. Ce ii trebuie unei femei pentru a avea succes in cariera?

Citește și:

Eu sunt tributara unei companii americane in care ideea de femeie sau barbat este irelevanta atata vreme cat vorbim de performanta si mie imi place foarte mult ideea asta pentru ca este un lucru cu care cumva am crescut si cred ca daca exista performanta lucrurile vor decurge in asa fel incat si cresterea sau avansarea in cariera sa se intample.

Ce se intampla ca sa faci performanta? E un mix de lucruri: in primul rand trebuie sa iti placa cea ce faci. Eu nu am vazut o persoana care sa vina cu un plictis suprem la birou si sa performeze. O minima afinitate pentru ceea ce faci trebuie sa existe pentru ca asta se suprapune, mai ales in marketing, cu o curiozitate. Trebuie sa fi curios, trebuie sa incerci sa descoperi mai mult, sa incerci sa te imbunatatesti pe tine, sa vezi cum poti sa faci lucrurile altfel.

Cred ca daca iti place ce faci si esti si curios, si ai o organizatie care sa iti dea posibilitatea sa te exprimi, cumva ajungi la perfomanta care ulterior sa te duca la avansare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.