Setari Cookie-uri

Foto: 5 Cei mai virili barbati din istorie

Top 5 cei mai cuceritori barbati din istorie

Istoria este plina de barbati sarmanti, potenti sau pur si simplu nebuni. O parte dintre acestia au avut un succes fulminant la reprezentatele sexului frumos, ba inca si la cativa purtatori de aceleasi podoabe genitale. Din lunga lista de cuceritori de profesie, va prezentam 5 dintre ei.

1. Giacomo Casanova

Poate cel mai mare crai din istorie este Casanova. De fapt, a devenit atat de celebru datorita numeroaselor sale legaturi amoroase incat acum, un fustangiu este denumit automat un Casanova.

Dincolo de idilele sale, el a fost un observator fin al cutumelor din Europa secolului al XVIII-lea, pe care le-a redat fidel in opera sa, Povestea vietii mele. Lucrarea lui este inca un punct important de referinta pentru a studia normele sociale din elita europeana a secolului respectiv.

Casanova a avut relatii stranse atat cu capetele incoronate cat si cu conducatorii Bisericii Catolice. De asemenea, el a mentinut o legatura permanenta cu marile figuri ale Iluminismului.

Citește și:

Pentru a intelege cum a fost posibil ca barbatul sa aiba atatea povesti amoroase, trebuie sa tinem cont de faptul ca epoca respectiva avea o atitudine foarte laxa fata de placerile carnale. Prin urmare, sexul nu era un subiect tabu neaparat. Cu atat mai mult cu cat cele mai multe dintre casatoriile din patura sociala a elitelor era legate pentru ranguri si avere.

Astfel, printr-un cod acceptat tacit de toata lumea, sexul extraconjugal sau chiar premarital erau obiceiuri normale.

Cu personalitatea lui sarmanta si vasta cultura, lui Casanova nu i-a fost greu deloc sa obtina favorurile sexuale a peste 130 de femei din toate clasele sociale.



Citeste pe Kudika.ro

20 de greseli pe care barbatii le fac in pat

10 barbati din carti pe care ii vei adora!

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.