Setari Cookie-uri

Foto: 5 Cei mai virili barbati din istorie

Top 5 cei mai cuceritori barbati din istorie

4. Terente

Numele real al banditului lipovean Terente era Stefan Vasili. Criminal fara scrupule, bandit la drumul mare, in jurul sau au fost construite numeroase legende datorate in primul rand dimensiunii impresionante a penisului sau (22 cm in stare erecta).

In ciuda faptului ca era departe de a fi un intelectual sau vreun pui de mosier, se spune ca toate damele il cautau pe Terente, indiferent de sfera sociala din care veneau.

Se spune ca a rapit doua domnisoare de la un pension pentru a cere o rascumparare sanatoasa.

Presa a vuit in jurul evenimentului si au fost publicate tot soiul de povesti de groaza in care se vorbea despre violuri si perversiuni crunte.

Se pare insa ca fetele au fost tratate foarte politicos si nu s-a intamplat nimic fara voia lor. Din nou, legende. Una dintre cele doua victime ar fi scris o carte intitulata "In ghearele lui Terente".

Citește și:

Damele din lumea buna au fost cucerite de banditul sarmant si au inceput sa cumpere articole de imbracaminte care purtau numele acestuia. De la palarii la chiloti, Terente era peste tot!

In carca lui sunt puse zeci de furtisaguri si de crime insa a pacalit autoritatile cu o pricepere draceasca.

Se crede ca era un maestru al deghizarii si ca putea participa la cele mai luxoase serate fara ca cineva sa-l banuiasca.

Sfarsitul sau a venit atunci cand a intrat in casa unui preot pe care l-a jefuit apoi a violat-o pe preoteasa.In timp ce incerca sa fuga, a fost impuscat mortal de un jandarm.

Capul si penisul sau au fost prelevate si pastrate la Institutul Medico-Legal Mina Minovici. Pe impresionatul sau organ sexual se poate citi si acum tatuajul „F** bine si apasat la cioc”.

Citeste pe Kudika.ro

Cele mai bizare 25 de curiozitati despre penis

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.