Setari Cookie-uri

Foto: 5 Cei mai virili barbati din istorie

Top 5 cei mai cuceritori barbati din istorie

2. Caligula

Desi imparatul Romei a ramas in istorie ca un tiran crescut si influentat de morala stramba a lui Tiberiu, el este recunoscut si pentru rafinamentele sexuale la care s-a dedat in timpul vietii, ca sa ne exprimam academic.

In anii adolescentei sale, el a fost chemat de catre Tiberiu in insula Capri. Intreaga Roma se astepta ca imparatul sa il ucida pe mostenitorul lui Germanicus, cel mai iubit general al imperiului. Spre surprinderea tuturor, Caligula a scapat de moarte prin viclenia sa si a participat cu avant la toate perversiunile propuse de batran.

Atunci a prins gustul amorului grecesc si pasiunea pentru puberi iar mai tarziu, cand a ajuns pe tron, perversiunile sale sexuale nu au mai cunoscut limite.

Este un lucru stiut in istorie ca marea iubire a vietii sale a fost chiar sora sa, Drussila insa este foarte probabil ca si celelalte surori ale lui sa ii treaca prin pat.

Citește și:

S-a casatorit cu o prostituata celebra in Cetatea Eterna si l-a avut ca amant pe unul dintre cei mai mari actori din vremea respectiva.

Invitat fiind la casatoria unui demnitar, in mijlocul petrecerii a luat-o pe proaspata sotie de langa barbatul ei si a violat-o in vazul si aplauzele tuturor. Dupa finalizarea actului, a comentat cu ceilalti meseni atat prestatia sa cat si pe cea a femeii batjocorite.

Insa cel mai halucinant act pus la cale de tanarul imparat a fost transformarea Palatului intr-un bordel. Sotiile, fiicele si surorile demnitarilor si patricienilor din Roma au fost obligate sa isi ofere favorurile sexuale contracost iar banii intrau in visteria statului. Cei care nu se achitau de aceasta „datorie” fata de Caligula erau considerati tradatori si acuzati de lezmajestate.

Aceasta ii dadea dreptul imparatului sa execute familii intregi si sa le confiste apoi averile. Un obicei roman spunea ca fetele foarte tinere nu puteau fi executate virgine. Prin urmare erau violate de calau inainte de taierea capului sau aruncarea in prapastie, sub comanda si uneori privirile lui Caligula.

Citește și:

Malcolm McDowell in rolul lui Caligula, 1979

foto captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.