Setari Cookie-uri

Foto: 5 Cei mai virili barbati din istorie

Top 5 cei mai cuceritori barbati din istorie

5. Hugh Hefner

Fondatorul brandului Playboy a dus o viata cel putin tumultoasa. El a avut cateva casnicii ratate insa aventurile amoroase nu i-au lipsit cu siguranta. In cuvintele sale, el a facut sex cu 11 dintre cei 12 iepurasi care aparea un revista sa in fiecare an. La un calcul simplu, Hugh este de departe cel ma cuceritor barbat al secolulu iar prin patul si grota sa au trecut mai bine de 1000 de femei.

El este cunoscut pentru faptul ca isi aduce in Vila Playboy toate femeile de care se „indragosteste”. Astfel, la un moment dat in casa au locuit 6 iepurasi in acelasi timp: Barbde Roderick, Izabella St James, Tina Jordan, Holly Madison, Bridget Marquardt si Kendra Wilkinson. Cele trei din urma au fost protagonistele unui reality show intitulat The Girls Next Door.

Ele au parasit locuinta lui Hefner in 2008 iar acesta s-a consolat in bratele gemenelor Kristina si Karissa Shannon. La 86 de ani, el s-a casatorit cu Crystal Harris, cea care initial il parasise cu 5 zile inainte de nunta. Ea este mai mica decat Hefner cu 60 de ani.

Citește și:

foto captura YouTube

foto prima pagina shutterstock barbat in costum gri

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.