Setari Cookie-uri

Foto: 5 Cei mai virili barbati din istorie

Top 5 cei mai cuceritori barbati din istorie

3. Marlon Brando

Multe mistere din viata marelui actor au ramas inca neelucidate. Coplesitor de frumos, masculin pana-n grimasa cu spranceana, Marlon a frant multe inimi atat pe platoruile de filmare cat si pe cele care ii sorbeau cu nesat cuvintele din fata televizoarelor.

Lista lui de cuceriri este foarte lunga iar copiii sai, legitimi sau din flori sunt imprastiati in toate colturile lumii. In ciuda multelor sale idile, Brando a sfarsit totusi singur si in depresie.

In 1957 s-a casatorit cu Anna Kashfi, originara din Calcutta. Cei doi au divortat doi ani mai tarziu insa din casnicia lor a rezultat un fiu, Christian Brando. Un an mai tarziu, el s-a casatorit cu Movita Castaneda de care s-a separat in 1962 insa divortul dintre ei a fost pronuntat in 1968. Din casatoria lor dezlanata s-au nascut doi copii, Miko si Rebecca.

Marea dragoste a vietii lui a fost insa Tarita Teriipia, o femeie din Tahiti. De fapt, Brando a fost atat de indragostit de aceasta zona incat si-a cumparat o insula privata. Teriipia era mai mica decat Marlon cu 18 ani si l-a cucerit cu naivitatea si sinceritatea ei. In 1972, ei si-au spus adio. Au avut impreuna doi copii, pe Simon si Cheyenne.

Citește și:

Urmatoarea femeie care si-a facut loc in viata lui a fost menajera Maria Christina Ruiz cu care a avut alti trei copii. Din alte legaturi pasagere, Brando a mai avut 4 urmasi. In ciuda acestui fapt, el a obligat-o pe actrita Rita Moreno sa avorteze fatul pe care il purta in pantece.

Starelete vremii nu aveau cum sa ramana indiferente la farmecul lui Marlon iar pe lista sa de cuceriri sunt vehiculate nume ca Jackie O, Bette Davis, Vivien Leigh si Marilyn Monroe.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.