Setari Cookie-uri

Top 5 personaje negative din carti pe care le iubim

Baietii rai si femeile fatale din literatura

3. Dracula – Dracula, Bram Stoker

Un alt antierou pe care il iubim este Dracula din opera lui Bram Stoker. Contele malefic il atrage pe tanarul avocat Harker in castelul sau din Transilvania pentru a-i rezolva cateva chestiuni egale cu privire la achizitiile unor proprietati pe teritoriul Regatului Unit. Acesta ramane insa prizonierul lui Dracula si isi asteapta sfarsitul.

Intr-o seara, cand se aventureaza prin incaperile interzise ale coliviei sale, Harker este atacat de cele trei “mirese” ale vampirului. Acestea sunt descries ca fiind femei de o frumusete nepamanteana si cu un ras demonic, greu de suportat, ca sunetul paharelor de cristal atunci cand se ciocnesc intre ele.

Chiar daca isi iubeste logodnica, el este atras de cele 3 prezente diabolice si se lasa cuprins de voluptate. Insa inainte ca femeile sa il atraga in cursa si sa-l ucida, avocatul este salvat de catre conte.

Citește și:

Ajuns in Marea Britanie, Dracula isi pune in actiune planurile malefice si le scapa de cateva ori printre degete celor care doresc sa-i curme zilele, in frunte cu Johnathan Harker.

Ca pedeapsa pentru indrazneala lor, contele o transforma pe Lucy in vampir, obligandu-i prietenii sa o ucida chiar ei si mai apoi, incearca acelasi lucru cu Mina.

dracula

foto captura YouTube

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.