Setari Cookie-uri

M-a batut vantu' si ploaia si m-am trezit la Mamaia

De la pomul laudat, poti sa te duci cu capu'!

Legendele spun ca, intr-un colt indepartat de lume, exista un cioban care isi pastorea linistit oitele si iedutii intr-un sat mic, la malul marii. Daca ar fi stiut ciobanul Mamai ce se va alege din satul lui, si-ar fi bagat ghioaga-n ea de transhumanta si si-ar fi luat lumea in cap.

Pana anul asta, eu m-am ferit de statiunea care poarta numele ciobanului. Imi placea sa ma duc pe o plaja mica in Costinesti, aproape de epava unde veneau pe vremuri nudisti si unde nu patrunsese urma de sezlong sau decibel de dubstep.

Cand m-au ajuns bubuielile si aici, am gasit in Constanta o plaja careia unii ii spun 3 Papuci, altii ii spun 2 Papuci. Poate or fi doua plaje diferite, poate s-au incurcat bastinasii in numarat papuci dar nu conta. Era liniste, era pace, era frumos pana cand au trantit-o edilii de-un santier si mi-au luat pe apa sambetei tot zenul si fengsuiul. Ergo, inevitabilul s-a produs si am ajuns pe plaja la Mamaia. Mi-am facut cruce cu limba-n ceru’ gurii si-am scuipat preventiv in san a Doamne fere’! Cat de rau putea sa fie?

Citește și:

plaja costum de baie

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.