Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ti-am pregatit o selectie generoasa, luna septembrie debuteaza in weekend si pare sa fie dedicata timpului liber. Toamna debuteaza in forta cu evenimente fabuloase, petreceri extravagante si multe alegeri dificile de facut.

Ti-am pregatit o selectie generoasa, luna septembrie debuteaza in weekend si pare sa fie dedicata timpului liber. Toamna debuteaza in forta cu evenimente fabuloase, petreceri extravagante si multe alegeri dificile de facut.

Joi, 1 septembrie


1. Blow Dry Party @ Gradina OAR, ora 18:30-21:30

10 stilisti, 30 coafuri, Gradina OAR, prajituri Omnivore's Dilemma

In timp ce tu profiti de ramasitele verii si de zilele calduroase care au mai ramas numai bune de iesit cu prietenii la terasa, noi iti propunem un nou concept - Blow Dry Party. Daca ai chef sau nevoie de o coafura noua si ai vrea sa mergi la salon dar parca tot mai atragatoare e terasa, atunci vine salonul la tine.

In data de 1 septembrie, toata echipa de stilisti La Bibliotheque Centre Beaute isi impacheteaza beauty-case-urile si se instaleaza cu mic cu mare pe terasa OAR. Toate doamnele si domnisoarele, dar si domnii sunt invitati sa aleaga impreuna cu stilistii o coafura care li se potriveste si care va fi realizata pe loc, gratuit, de catre stilistii La Bibliotheque, cu produsele revolutionare de ingrijire a parului Alterna. Deci vii la terasa si pleci un alt om.


2. Festivalul International George Enescu

Cea de-a XX-a editie a renumitului Festival International George Enescu debuteaza pe 1 septembrie cu un concert extraordinar la Sala Mare a Palatului.

La ora 19:30, in cadrul seriei “Mari orchestre ale lumii“, concerteaza Residentie Orkest/ Filarmonica din Haga sub bagheta lui Christian.

In program sunt:
Enescu – Simfonia nr.1 in Mi b Major op.13
Sostakovici – Simfonia nr. 10 op. 93 in mi minor.

Pentru informatii suplimentare despre program si bilete, accesati pagina oficiala a festivalului: https://www.festivalenescu.ro/

3. 80’s Summer Party @ Control Club, ora 22:00

Joi, 1 septembrie, Club Control va asteapta la o petrecere in spiritul anilor ’80, decada cand in umbra comercialului multe trupe faceau muzica de calitate. De la Joy Division si Cure, la The Pixies si The Smiths, trecand prin Sonic Youth, The Clash, Yo la Tengo si multi altii, la Control, joi seara se danseaza intr-un stil inca de pe atunci alternativ.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.