Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ti-am pregatit o selectie generoasa, luna septembrie debuteaza in weekend si pare sa fie dedicata timpului liber. Toamna debuteaza in forta cu evenimente fabuloase, petreceri extravagante si multe alegeri dificile de facut.

Lista cu artistii participantii la expozitia contempora 2011:
Adrian Pirvu, Alexandra Terzi, Alexandru Sahlean, Ana Dutia, Ana-Maria Terzi, Andra Antonescu, Andra Nancu, Andreea Jurj, Andreea Mihaiu, Andrei Spirache, Carmen Mateiu, Casandra Pop, Catalina Vasilescu, Claudiu Grozea, Constantin Rusu, Corina Mari, Corina Nae, Daniel Djamo, Diana Iacob, Dragos Turda, Iana Badescu, Irina Epifan, Liviana Popa, Madalina Andronic, Magda Radu, Maria Bretan, Maria Fulop, Marius Stoian, Mihaela Ghita, Mihai Alexandru Mihail, Mihaiu Adrian, Nicoleta Moise, Raluca Croitoru, Regele Ionescu, Regina Ionescu, Sabina Chipara, Samira Nathour, Sasha Daria, Sevan Szekely, Silvia Olteanu, Tina Dumbravician, Tudor Jurgiu,Valentina Buz, Vlad Bolborea,Vlad Matei Stanciu

Informatii suplimentare www.contempora.ro

2. Concert Crossroads @ Hard Rock Cafe, ora 22:00

Vino sambata seara pe terasa Hard Rock Cafe pentru a-ti incepe toamna pe cele mai bune hituri din anii ’60 si pana in prezent! Incepand cu ora 22:00, THE CROSSROADS te vor purta pe ritmuri de blues, rock, funk si disco, asa cum numai ei stiu sa o faca. Vom sarbatori impreuna, cu un impresionant playlist, 14 ani de existenta a trupei pe scena muzicii romanesti si pregatirea primului album.

Intrarea la concert este libera.


Duminica, 4 septembrie


1. Spectacol de teatru „Omul cu o singura aripa” @ Teatrul Nottara, sala Horia Lovinescu, ora 19:00

Avanpremiera spectacolului „Omul cu o singura aripa”, realizat in exclusivitate cu oameni obisnuiti care va intra in stagiunea 2011-2012 a Teatrului In Culise, are loc la Teatrul Nottara in aceasta duminica.

“Priviti-l, doamnelor si domnilor, priviti-l, omul cu o singura aripa, e aici, in orasul vostru pentru o zi, omul care a facut furori la Paris, la Londra, la Berlin!”.

Dintotdeauna se creeaza idealuri de frumusete pentru care oamenii fac eforturi considerabile sa le atinga. Dar ce se intampla cu cei care, de la nastere, sunt diferiti si nu pot intra “in randul lumii”? Ce se intampla cu cei care au aripi? Iata ca la un moment dat se naste un astfel de om, care are o aripa in locul mainii drepte, o aripa alba superba, dar totusi inutila. Incerca sa fuga, sa se ascunda de majoritatea fara aripi care vrea sa-l absoarba. Ajunge chiar sa-si vanda imaginea la circ.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.