Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ti-am pregatit o selectie generoasa, luna septembrie debuteaza in weekend si pare sa fie dedicata timpului liber. Toamna debuteaza in forta cu evenimente fabuloase, petreceri extravagante si multe alegeri dificile de facut.

Control Day Out va avea loc pe 10 septembrie, la Arenele Romane, dar pana atunci va asteptam la party in Control.

Intrarea este libera.

2. Chestionabil 14 cu Benoit & Sergio @ MNAC, ora 23:00

Pe 2 septembrie e Chestionabil 14. Duo-ul suav Benoit & Sergio, impartit transatlantic intre Washington, D.C.. si Berlin, face o escala la Bucuresti. Cei doi producatori cu alura dandy au inceput sa-si lanseze muzica in spatiu relativ recent, din 2009, punandu-si semnatura audio pe release-uri la cunoscutele ”stup-uri” cu miere de calitate superioara Ghostly Intl. si DFA.

Benoit & Sergio sunt dificil de incadrat stilistic, dar sound-ul lor sofisticat de house, techno si disco are certe calitati poetice; piesele lor sunt story-uri in sine, apropiindu-se astfel de creatiile unor Paul Simon sau Roxy Music, acest lucru nestirbindu-le deloc apelul la dancefloor. Ultima lor creatie este rework-ul aparent blasfemiator si inutil la clasica ”Around the World” a celor de la Daft Punk, dar care in mainilor lor fine devine o piesa noua, cu un suflu inovator.

Chestionabil 14 presented by Burn Studios

Line up:

Khidja
Benoit & Sergio Live
Cos Mir

intrare 30 lei (doar in seara evenimentului)
18+

3. Africa Hitech - Live AV! Gojira, Monty Clunk feat. Dreamrec, Herne @ club Berlin, ora 23:00

M A S C H I N E forward thinking electronic sound prezinta:

Africa Hitech
Mark Pritchard aka Harmonic 313 + Steve Spacek / LIVE AV SHOW!

Gojira introduce Policlinic
Montgomery Clunk feat. Dreamrec
Herne

Acces 20 lei pana la 00:00 / 25 lei dupa 00:00.
No guestlist.

4. Silent Strike & Dan Basu @ Green Hours, ora 20:00

Silent Strike
https://www.facebook.com/silentstrikemusic

Citește și:

Silent Strike a pregatit un nou album, numai piese instrumentale, o compilatie a numeroaselor lui colaborari cu artisti precum Kazi, Ploae, Alexandrina, Maria Radu, C.T.C. sau Ada Milea. Albumul este disponibil pentru auditie pe soundcloud: https://soundcloud.com/silentstrike/sets/silent-strike-instrumentals.
Dan Basu este invitat pentru visuals.

Bilete:
15 lei - achitat in avans
20 lei - achitat in ziua evenimentului

Detalii & rezervari:
concerte@greenhours.ro
tel: (+4)0788.452.485 (L-V:11.00-18.00)


5. Opening Party @ The Silver Church Club, ora 22:00

Pe data de 2 septembrie 2011, The Silver Church Club te invita sa participi la "OPENING PARTY", eveniment care marcheaza redeschiderea oficiala a clubului si a unei noi stagiuni de evenimente 2011 - 2012.

Ca in fiecare vacanta de vara, nu a lipsit sa ne fie dor de publicul nostru preferat. Avand in vedere acest lucru, am pus la cale in perioada ce-a trecut o multime de surprize ce sigur ne vor apropia din ce in ce mai mult de voi. Astfel, punem iarasi la dispozitie muzica buna cu care v-am obisnuit an de an, concerte si evenimente din ce in ce mai speciale plus, desigur, petrecerile specifice clubului, cele care va incita la distractie in fiecare seara de vineri si sambata, apoi vom condimenta totul cu lucruri si intamplari noi pe care vi le vom dezvalui la timpul potrivit.

Dorind sa continuam traditia anilor trecuti, The Silver Church Club se redeschide cu un party extraordinar al carui element principal este dresscode-ul pe care l-am avut si la evenimentul cu acelasi nume de acum un an. Costumeaza-te cat mai original posibil, pentru ca ai libertatea alegerii stilului vestimentar conform urmatorului dresscode: GLAMOUR, UNIFORMS, CARNIVAL, FETISH, FANCYDRESS.

Astfel, fie ca sunteti adeptul stilului Glamour, plin de stralucire sau preferati un stil plin de nonconformism al vestimentatiei Fetish, la The Silver Church Club petrecerea noptii apartine celor care stiu sa se distreze cu stil. Ingerii vin insotiti de demoni, iar privirile de sub masti sunt rugate sa ascunda secretele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.