Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ti-am pregatit o selectie generoasa, luna septembrie debuteaza in weekend si pare sa fie dedicata timpului liber. Toamna debuteaza in forta cu evenimente fabuloase, petreceri extravagante si multe alegeri dificile de facut.

In noaptea de 2 spre 3 septembrie 2011, incepand cu ora 22.00, in The Silver Church Club este intrare libera pentru toti cei ce ne vor fi alaturi de-a lungul acestei stagiuni viitoare. Va multumim!

6. Targ Gifts for Girls 5 @ La Historia, ora 17:00

Targ de produse vintage si handmade, vineri si sambata.

Vizitatoarele vor putea gasi aici diverse articole de vestimentatie, rochii, bijuterii, incaltaminte si multe altele.

Accesul la targ este gratuit.


Sambata, 3 septembrie


1. Vernisaj Expozitia Tinerilor Artisti Contempora 2011 @ Sala Coloanelor a Salii Palatului, ora 19:00

In acest an, Expozitia Tinerilor Artisti Contempora 2011, se lanseaza in Bucuresti, in Sala Coloanelor a Salii Palatului. Perioada in care expozitia este deschisa catre public este: 3 - 23 septembrie 2011. Vernisajul expozitiei va avea loc in 3 septembrie, ora 19. Programul de vizitare este: luni-duminica, intre orele 10 si 18.

In aceasta expozitie se regasesc diverse forme de arta vizuala: pictura, grafica, ilustratie, arta urbana, fotografie, arta video, design, sculptura, sticla, metal.

Contempora prezinta in expozitia sa din acest an, lucrari care isi propun sa integreze temele artistilor din diferite domenii de exprimare vizuala, intr-o tema unica: arta tanara romaneasca contemporana.

In sustinerea demersului artistic de strapungere a barierelor si a preconceptiilor, Contempora doreste ca principalii sai aliati sa fie: expresivitatea, naturaletea si originalitatea artei tinere romanesti.

Prin alaturarea a acestor lucrari, Contempora se va constitui intr-un laborator artistic activ care va promova tinerele valori ale artelor vizuale din Romania.

Contempora ramane un eveniment deschis oricaror asocieri artistice si spera, ca prin gestul sau, sa deschida un nou spatiu propriu dialogului intre formele de limbaj artistic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.