Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ti-am pregatit o selectie generoasa, luna septembrie debuteaza in weekend si pare sa fie dedicata timpului liber. Toamna debuteaza in forta cu evenimente fabuloase, petreceri extravagante si multe alegeri dificile de facut.

Intr-o lume fara aripi, prezenta sa printre oameni se identifica cu speranta si supranaturalul, dar sensul, care este sensul existentei sale? Undeva, in noapte, cineva care probabil ii cunoste misiunea il cauta sa-i ofere raspunsuri. Isi va realiza, oare, acest miracol de pe Pamant menirea?

Va asteptam la un spectacol insufletit de oameni ca voi, dar care isi doresc sa-si infrumuseteze existenta prin jocul actoricesc. Un spectacol viu si colorat, amuzant si incitant, care trezeste multe intrebari si te invita sa descifrezi mesajele ascunse din fiecare scena.

Dupa ce se trag cortinele va asteptam la un party In Culise Teatru Pub, pe Strada Stefan Mihaileanu nr. 53 (Foisorul de Foc), ora 22:00, sa ne bucuram si sa petrecem impreuna pentru cei DOI ANI DE EXISTENTA TEEN MEDIA!

Biletele se gasesc din 24 August In Culise Teatru Pub pe Strada Stefan Mihaileanu, nr.53 (zona Foisorul de Foc). Pentru rezervari sunati la 021.3202059. Pretul unui bilet este de 20 lei.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.