Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

De 1 decembrie ai liber la distractie si petreceri asa ca profita de evenimentele speciale.

Weekend lung, weekend sarbatoresc! De 1 decembrie ai liber la distractie si petreceri asa ca profita de evenimentele speciale.

Joi, 1 decembrie

1. A!UREA cu Loredana Grozea @ Gabroveni 24, orele 14:00 – 20:00

1 decembrie A!urea “Atelier A ! U R E A imi aduce aminte de West Village din New York. De acolo imi cumpar si eu haine vintage. Cristina, proprietara boutique-ului A ! U R E A, a reusit sa aduca un aer proaspat in centrul vechi al Bucurestiului. E foarte potrivit si ca produse si ca design! E cel mai misto magazin vintage din Bucuresti! Au piese pretioase: sunt haine si modele care nu se mai fac. Imi plac hainele vintage, pentru ca le combin cu altele si rezultatul e fantastic.” Loredana Groza.

Joi, 1 decembrie intre orele 14:00 si 20:00 te invitam cu drag in Centrul Vechi sa sarbatorim impreuna ziua nationala a Romaniei intr-un stil aparte, in stilul A!UREA.

Vom avea proiectii cu cele mai zagga clipuri ale Loredanei, vom crea tinute A!UREA inspirate din cele mai tzuki aparitii ale sale, ne vom incalzi instant cu vin fiert traditional, imbunatatit dupa reteta proprie si secreta a chef-ului nostru. Vom servi mere coapte auguride, aromate cu scortisoara si nuca si ne vom sfatui indelung, oferind sfaturi vestimentare tuturor celor care sunt la fel de indragostiti de stilul Loredanei precum noi. Vom putea admira impreuna imagini capturate de-a lungul carierei sale, adunate intr-o expozitie purtand semnatura Atelierului de Creatie.

Si cum o sarbatoare nu-i la fel fara cadouri noi le-am pregatit pe ale noastre! Cumpara, deci, de la A!UREA si vei pleca de la noi alta persoana caci oferim gratuit clientilor nostri o sesiune de make-up and hairstyling “Lori” inspired oferita de Casa Shakti sau pentru cei intr-adevar pasionati de stiul aparte al fashion icon-ului nostru oferim nimic altceva decat insasi cartea ei, “Sexting”, una dintre cele mai ravnite carti ale anului 2009. Nici reducerile nu pot sta locului si astfel va intampina cu un minus de 20% la toate produsele achizitionate din butic pe tot parcursul weekend-ului.

Surprizele nu se opresc aici! Clientilor nostri le stam la dispozitie cu cel mai a!urit proiect, deja in derulare: “A!urea pimps your clothes for free”. Vino intre 1 si 4 decembrie cu orice articol din garderoba ta de care te-ai plictisit si lasa-ni-l in grija pentru a-l reinventa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.