Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

De 1 decembrie ai liber la distractie si petreceri asa ca profita de evenimentele speciale.

Asadar, sarbatoarea noastra va asteapta si in zilele ce urmeaza, adica pe perioada weekendului, cu cadouri si tinutele pline de verva cu care v-am obisnuit.

Iata deci, o multime de motive pentru care din 1 decembrie trebuie sa fii in Centrul Vechi pe Gabroveni 24!

Bass turbat 2. Bass Turbat @ Kulturhaus, ora 22:00

BASS-ul se intoarce pe cu forta pe 1 Decembrie, ziua nationala si libera a Romaniei, in Kulturhaus! De aceasta data mai mare, mai gras si mult mai TURBAT! De ce spunem asta? Pentru ca la aceasta editie de Bass Turbat, alaturi de echipa traditionala Gojira, Unlocka si Sharky, veti avea ocazia sa vedeti incepand cu ora 22.00 pana in zori si doi foarte importanti invitati speciali: Michi de la Suie Paparude si Unconscious Perception! Bonus: MC Raducu si VJ Eko!
Suntem pregatiti?



Line-up:
MICHI (Suie Paparude)
GOJIRA
UNLOCKA
UNCONSCIOUS PERCEPTION
SHARKY

MC RADUCU
VJ EKO

Intrarea este libera.

Citește și:

Vineri, 2 decembrie

1. Concert When Saints Go Machine @ Control Club, ora 21:00

When Saints Go Machine Vineri, 2 decembrie, dupa ora 22, in Club Control are loc un nou episod din seria New Pop Order, ultimul de anul acesta: concertul formatiei daneze When Saints Go Machine.

Formata in 2007, When Saints Go Machine a atras atentia criticilor muzicali abia anul acesta, o data cu lansarea EP-ului de debut, Fail Forever, si apoi a albumului Konkylie, lansat de casa de discuri scandinava !K7. In spatele titulaturii criptice se ascund patru artisti din Copenhaga si un mix complicat de influente: dance, post-punk, experimental electronica, dar si o doza sanatoasa de pop autentic. Rezultatul – un sound care, desi comparat deseori cu The Knife, Caribou sau Arthur Russell, nu seamana defapt cu nimic altceva. Este unic si original precum o scoica (konkylie, in daneza) cuvant ce da titlul albumului la care au lucrat mai bine de doi ani.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.