Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

De 1 decembrie ai liber la distractie si petreceri asa ca profita de evenimentele speciale.

Concertul va da viata unor piese originale, unele deja devenite clasice, altele in prima auditie (E doar ploaie trecatoare, Eu vin o zi alba, Capra vecinului, Blues-ul sufletului meu zdruncinat si altele), dar si catorva compozitii semnate de legendarii Led Zeppelin, Fleetwood Mac sau Creedence Clearwater Revival.

“Niciodata un concert nu va fi la fel cu cel precedent. Fiecare spectacol sta sub semnul magiei. Este o experienta in care blues-ul nu doar se canta, ci se povesteste intr-un scenariu asemanator unei piese de teatru, in care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica, un instrument divin”, spune Mike Godoroja.

Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 25 lei. Pentru rezervari: 021 2066261.

Duminica, 4 decembrie

1. Expozitie 8 femmes @ Galeria de arta Odeon, orele 10:00-18:00

Danaartgallery.ro si Galeria Odeon din Calea Victoriei nr. 40-42 organizeaza expozitia de arta textila, costum si accesorii cu titlul “ 8 Femmes “ in cadrul careia veti putea admira creatiile artistelor Ramona Virtosu si Laura Cherciu Avramescu.

2. Sweet Fest - Targ de dulciuri @ Hanul lui Manuc, orele 10:00-19:00

Vizitatorii se vor putea bucura de prajituri si delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialitati din miere, la cozonaci, baclavale cu visine, praline belgiene, prajituri de casa, specialitati grecesti, torturi de martipan, dulciuri din Budapesta si veti fi imbiati cu arome unice de cafea si ceaiuri naturale! Veti avea parte si de un atelier mega-delicios in care o sa gatim impreuna bunatati dulci si sucuri naturale doar cu ingredinte sanatoase ! Accesul vizitatorilor este gratuit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.