Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

De 1 decembrie ai liber la distractie si petreceri asa ca profita de evenimentele speciale.

Cosmin Covei – voce groasa, Zodie: Pesti
www.tapinarii.ro

Fie ca i-ati vazut deja la Tv sau in Vama Veche, ori daca i-ati ascultat de nenumarate ori la radio, merita sa ii ascultati live vineri 2 decembrie la Madame Pogany.
Intrare: 15 lei

3. Concert The Amsterdams @ Club Fabrica, ora 21:00

The Amsterdams The Amsterdams vor concerta vineri, 2 decembrie 2011, la Fabrica, in cadrul petrecerii Jameson Facebook Party, care sarbatoreste 10.000 de fani pe pagina de Facebook Jameson Romania. Warm-up-ul si after-party-ul vor avea loc in compania lui Dj Jiji si a unui pahar de Jameson Irish Whiskey oferit din partea casei pentru toti participantii la eveniment. Toti fanii de pe Facebook ai Jameson Romania vor avea intrare gratuita la concert.

Pentru cei care nu sunt fani ai Jameson Romania intrarea va fi de 10 lei.

4. DJ Wanda @ Bamboo Bucuresti

DJ Wanda DJ Wanda, cunoscuta pentru cariera sa ca DJ, VJ si prezentatoarea Tv, va fi gazda petrecerii de vineri, 2 decembrie, cand va aduce in Bamboo cele mai noi hituri si remixuri aduse din Londra. Alaturi de DJ Ya-Meel, rezident al clubului Bamboo, Wanda va crea o atmosfera incendiara atat pe 2 decembrie, cat si in fiecare vineri din luna decembrie a anului 2011.

Intrare libera

5. Karaoke @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

Dupa luni de distractie si muzica buna, Hard Rock Cafe ii premiaza pe castigatorii ultimului sezon de Karaoke al acestui an. Vino vineri, 2 decembrie, de la ora 21:00, la finala concursului organizat de HRC si fii alaturi de cei mai buni interpreti ai acestui sezon, in intrecerea pentru primele trei locuri. Nu pierde ultimul show de Karaoke din 2011!

Citește și:

Sambata, 3 decembrie

1. Fashion show Catalin Botezatu @ Bamboo Bucuresti
Guess Who Seara de sambata, 3 decembrie, va fi de asemenea prilej de sarbatoare in Bamboo, cand cel mai renumit designer roman, Catalin Botezatu isi va sarbatori ziua de nastere alaturi de prieteni si invitati speciali. Acesta va prezenta chiar in seara aniversarii sale colectia “Italian Brands- Ego Men’s Fashion concept by Catalin Botezatu”.

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.