Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

De 1 decembrie ai liber la distractie si petreceri asa ca profita de evenimentele speciale.

Special pentru Catalin Botezatu si pentru fanii muzicii hip-hop, Bamboo l-a invitat pe unul dintre cei mai renumiti artisti ai momentului, Guess Who. “Tot mai sus”, “Manifest”, “Locul Potrivit”, “Oriunde te duci”, “Lala song” vor fi doar cateva dintre hit-urile pe care Guess Who le va interpeta live, in Bamboo Bucuresti.

Intrare libera

2. ButterflyEffect Night @ Silver Church Club, ora 22:00

ButterflyEffect Night In fiecare sambata seara, The Silver Church Club introduce un nou ciclu de evenimente: "Hedonistic Space" in cadrul caruia exista petrecerea obisnuita „Butterfly Effect Night”. In cadrul acestor seri ingredientele cheie sunt fantasmele, visurile, aspiratiile celor prezenti. Atitudinea, atmosfera, comunicarea, interactiunile celor prezenti se amplifica semnificativ .

Nu inventam nimic nou. Doar cream pentru prima data in Romania ceea ce altii, in alte locuri din Europa au reusit sa aduca la nivelul de excelenta: un spatiu de manifestare a trairilor interioare celor mai ascunse, un spatiu de comunicare si de interactionare. Un spatiu ce permite exprimarea activa a atitudinii individuale. Un spatiu in care se renunta constient si asumat la convenientele sociale proprii fara a le afecta pe ale celorlalti. In sensul de a le respecta si a tine cont de ele, atunci cand cei din jur o cer. Acest ciclu de evenimente "Hedonistic Space" se va constitui ulterior intr-un manifest al libertatii mentale. O miscare ce promoveaza si incurajeaza culturile (si implicit comunitatile) alternative. De orice natura ar fi ele.

Intrare libera.

3. Concert Mike Godoroja & Blue Spirit @ Hard Rock Cafe, ora 22:30

Mike Godoroja Mike Godoroja & Blue Spirit revin la Hard Rock Cafe sambata, 3 decembrie, de la ora 22:30. Dupa succesul inregistrat cu proiectul Balkanic Zeppelin, cei cinci artisti si-au propus sa recucereasca publicul cu un nou spectacol – World Music, o experienta scenica 100% live, cu acorduri din diferite zone stilistice: rock-blues, soul, folk, etno si psihedelic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.