Setari Cookie-uri

Interviu: 9 intrebari pentru Emily Blunt

Emily Blunt raspunde la 9 intrebari despre cel mai recent film al sau, The Adjustment Bureau, unde joaca alaturi de Matt Damon. Emily povesteste despre antrenamentele de dans si marturiseste ca se considera o romantica incurabila.

Emily Blunt raspunde la 9 intrebari despre cel mai recent film al sau, The Adjustment Bureau, unde joaca alaturi de Matt Damon. Emily povesteste despre antrenamentele de dans si marturiseste ca se considera o romantica incurabila.

Ti-ai exersat destul de mult miscarile de dans pentru acest film.

Da, e drept ca am muncit destul de mult pentru asta. A fost interesant la inceput pentru ca nu aveam experienta de dansatoare. A fost inspaimantator si foarte jenant sa faci zi de zi o miscare ce tie nu-ti iese deloc inconjurata fiind de dansatori excelenti. Cred ca in prima zi se uitau toti la mine si se gandeau "Ah, uite inca o actrita care crede ca poate sa faca ce facem noi", poate de-asta au fost si mai aspri cu mine. Dar a fost o dragoste aspra si cred ca asta imi si trebuia. E extraordinar sa treci de prima luna – cand am inceput filmarile dansam serios de vreo 8 saptamani deja. Dar odata ce ai trecut de prima luna, incepi sa simti miscarea intr-un mod mai natural si nu ti se mai pare atat de straina, de exagerata. Antrenamentul insa e un test de rezistenta. Dansatorii sunt niste atleti.

E ca un sport.

Da, chiar e. Se antreneaza 8 sau 9 ore pe zi cateodata, iar eu am facut asta doar 2-3 ore cu ei in fiecare zi cu inca doua ore petrecute la sala, am tinut si dieta. Am fost foarte nefericita pentru ca sunt o gurmanda asa ca pentru mine asta a fost cea mai grea parte.

Ce te-a atras la scenariu?

Am simtit ca e o abordare noua a iubirii si a povestilor de dragoste. Mi s-a parut ca dialogul dintre cei doi e viu si nu cum mai vazusem in alte filme. Avea si un aer contemporan, unic, mi-a placut si rolul feminin. Nu era o bleaga si nici nu era acolo doar ca sa ii dea replica personajului masculin. Nu ma intereseaza sa joc roluri de prietena. Chiar mi-a placut personajul – mi s-a parut ca e directa, independenta si complexa. Era ceva cu adevarat misterios la acest personaj si mi-a placut provocarea de a fi dansatoare. Matt a fost de asemenea un mare plus pentru mine. Il urmaresc de ani de zile si imi place la nebunie tot ce a facut.

Cat de mult ati improvizat in scena din baie, cea in care va intalniti pentru prima data?

Am lucrat mult la scena asta. De fapt, o zi intreaga ca sa fiu sincera. S-a transformat in lucruri diferite de-a lungul zilei. Am inceput cu ea exact asa cum era in scenariu si pe masura ce se scurgea ziua ni s-a parut ca devenea tot mai putin interesanta asa ca am venit cu idei noi. Partea grozava in a-l avea pe George ca scenarist este ca e capabil sa rescrie foarte repede. Nu se simte amenintat de asta. “Da, incearca, dar poate o spui asa”. E un tip destept, elocvent asa ca e in stare sa capteze ce incercam sa spunem intr-o forma mai potrivita, dar mult din ce s-a filmat in baie si in autobuz a fost improvizatie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.