Setari Cookie-uri

Interviu: 9 intrebari pentru Emily Blunt

Emily Blunt raspunde la 9 intrebari despre cel mai recent film al sau, The Adjustment Bureau, unde joaca alaturi de Matt Damon. Emily povesteste despre antrenamentele de dans si marturiseste ca se considera o romantica incurabila.

Crezi ca iti controlezi viata? Sau crezi ca te conduce destinul?

Mi-ar placea sa cred ca am putere asupra a tot ce mi se intampla si cred ca intr-o buna masura alegerile pe care le faci vor influenta calea pe care te afli. Trebuie sa iti folosesti intuitia in lucrurile astea si sa faci alegeri istete pentru tine. Si probabil vei face si alegeri proaste pana la urma ca sa le poti face pe cele destepte. Dar pe de alta parte, simt ca am avut parte de intamplari stranii, cumva magice care chiar daca au parut nenorocoase pe moment, au fost ceea ce trebuia sa se intample ca sa ajung pe o carare mai putin batuta unde nu-mi imaginasem ca as putea ajunge vreodata.

Cand ma uit in urma, unul dintre motivele pentru care am aceasta meserie este pentru ca sora mea mai mare e inteligenta si stralucita. E cu un an si jumatate mai mare decat mine si a studiat la una dintre cele mai bune scoli din Anglia – Westminster. E o scoala extraordinara la care se intra foarte greu. Am vrut sa fiu ca ea, eram disperata sa intru si eu. Nu am fost acceptata. Imi amintesc strigand cu disperare prin bucatarie “Vai, e ingrozitor! Nu-mi vine sa cred ca n-am intrat!” Mama era necajita bineinteles pentru mine, dar simtea ca exista un motiv pentru care se intamplase asa. Asa ca m-am dus la a doua alegere, care s-a intamplat sa aiba o catedra de teatru foarte buna, ceea ce Westminster nu avea. Aveau acolo o piesa care a mers la festivalul de la Edinburgh si seful catedrei m-a intrebat daca vreau sa joc in ea. La momentul acela chiar nu-mi doream sa fiu actrita dar m-am gandit ca o sa castig niste bani si m-am ales cu un impresar. Iar acum asta fac.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.