Setari Cookie-uri

Interviu: 9 intrebari pentru Emily Blunt

Emily Blunt raspunde la 9 intrebari despre cel mai recent film al sau, The Adjustment Bureau, unde joaca alaturi de Matt Damon. Emily povesteste despre antrenamentele de dans si marturiseste ca se considera o romantica incurabila.

Cati ani aveai atunci?

16.

Ti s-a intamplat vreodata sa fii instantaneu atrasa de cineva, asa cum se petrece in film? Te-ai indragostit?

Te referi la prima data cand intalnesti pe cineva? Cred ca depinde de persoana. Nu cred ca am fost vreodata in rolul cuiva pragmatic. In privinta asta, sunt o romantica incurabila. Nu sunt sigura daca cred in dragoste la prima vedere pentru cineva poate arata uimitor, dar se pot dovedi a fi prostuti, iar asta strica tot; acum sunt indisponibila amoros. Cred intr-o conexiune instantanee, cred ca inima ta sare o bataie, cred ca e ceva unic. Dar Matt spunea ca si-a vazut sotia trecand printr-un bar si bang! S-au schimbat luminile si s-a gandit “Ea e”. Asa ca probabil el e mai romantic decat mine – el crede in dragoste la prima vedere.

Ca actor, e frustrant sa te afunzi in ceva si sa absorbi lucruri, iar apoi sa treci mai departe?

Pentru mine asta e partea distractiva. Imi place mult sa ma scufund pentru o perioada si apoi sa spun adio. La inceput mi se parea greu. Cand eram mai tanara aveam o notiune idealista ca vom ramane cu totii amici si ne vom revedea des, dar nu se intampla asa. Si e ok totusi. Mereu te reintalnesti cu oameni. Cateodata esti suficient de norocos incat sa ramai cu cineva alaturi dupa experienta respectiva si asta e grozav, dar tu vrei sa stii despre experienta ca intreg. Ados asta. Ador sa ma afund intr-o lumea care este foarte nou, careia ii vei spune adio la final. O impachetezi si o pui deoparte si ai mereu cu tine acea amintire desi trebuie sa lasi loc liber pentru mai multe. Cred ca asta imi place in a fi actrita, transformarea si schimbarea formelor, in multe feluri diferite, prin intermediul oamenilor pe care ii intalnesti, prin meseria pe care o ai si prin rolurile pe care le faci. Imi place necunoscutul si il gasesc incitant.

Te gandesti la parerea publicului cand vine vorba de felul in care te prezinti in viata de zi cu zi?

Cred ca esti constient de asta altfel as fi venit aici beata si in pijamale. Trebuie sa iti pese un pic. Ca sa fiu sincera, cred ca toti actorii ascund o parte din ei pentru ca trebuie. E un mediu suprarealist.

Ce vei face mai departe?

Urmatorul film la care lucrez se numeste Looper cu Joseph Gordon-Levitt si Bruce Wills, regizeaza Rian Johnson. E grozav si abia astept sa inceapa. Filmam in cateva saptamani si de-asta am parul blond acum.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.