Setari Cookie-uri

Top 10 slabiri si ingrasari spectaculoase!

Starurile de la Hollywood arata impecabil pe marele ecran si pe covorul rosu si ne seduc prin aparente perfecte. Sacrificiile pe care le fac insa pentru unele roluri ni-i fac mai putin de invidiat: pe langa antrenamente fizice brutale, documentare si introspectie, filmari grele si un stil de viata epuizant, actorii trebuie sa se puna in hainele si incaltarile personajului pe care il au de jucat.

Starurile de la Hollywood arata impecabil pe marele ecran si pe covorul rosu si ne seduc prin aparente perfecte. Sacrificiile pe care le fac insa pentru unele roluri ni-i fac mai putin de invidiat: pe langa antrenamente fizice brutale, documentare si introspectie, filmari grele si un stil de viata epuizant, actorii trebuie sa se puna in hainele si incaltarile personajului pe care il au de jucat. Iar daca asta inseamna sa creasca in greutate cu zeci de kilograme sau dimpotriva sa ajunga numai piele si os, asta vor face. Iata 10 dintre cei mai marcanti actori de la Hollywood care s-au transformat dramatic.

10. Jared Leto in Chapter 27

Cunoscut pentru transformarile si, in general, uratirile pe care si le provoaca pentru diferite roluri Jared Leto a fost pe rand mutilat de cicatrici in Fight Club, a avut o mana neagra si purulenta in Requiem for a Dream si a parut sa cheleasca in Lonely Hearts. Cu toate ca Chapter 27 nu a fost un hit, Jared Leto si-a facut meseria si a ajuns aproape de nerecunoscut interpretandu-l pe ucigasul lui John Lennon, Mark David Chapman. Actorul s-a ingrasat cu mai mult de 30 de kg, iar desi a slabit curand dupa rol ajungand la greutatea lui normala, a recunoscut ca experienta l-a afectat in mare masura. Astazi nu e sigur ca a fost cea mai buna decizie.




9. Russell Crowe in Body of Lies

Dupa rolul din The Insider, Russell Crowe s-a jurat ca nu se va mai ingrasa niciodata pentru un rol. A avut atunci probleme cu colesterolul si cu tensiunea, iar doctorii l-au cam speriat. A urmat insa rolul din Gladiatorul cand a trebuit sa fie asemenea unui atlet din Antichitate. Ridley Scott l-a convins sa joace alaturi de Leonardo DiCaprio in Body of Lies si l-a pus la ingrasat: cu multe cupcakes si cheeseburgeri la micul dejun, Crowe a pus 28,5 kg cu suficient de multa usurinta. Actorului i se pare ca la varsta lui (47) daca renunti putin la disciplina, se vede diferenta imediat.




8. Matt Damon in Courage Under Fire (1996) si The Informant (2009)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.