Setari Cookie-uri

Top 10 slabiri si ingrasari spectaculoase!

Starurile de la Hollywood arata impecabil pe marele ecran si pe covorul rosu si ne seduc prin aparente perfecte. Sacrificiile pe care le fac insa pentru unele roluri ni-i fac mai putin de invidiat: pe langa antrenamente fizice brutale, documentare si introspectie, filmari grele si un stil de viata epuizant, actorii trebuie sa se puna in hainele si incaltarile personajului pe care il au de jucat.




4. Robert De Niro in Raging Bull (1980)

Nebunia redefinirii corporale pentru un rol pare sa o fi inceput Robert De Niro in rolul pugilistului Jake La Motta. Devotamentul extraordinar al lui De Niro s-a vazut in transformarea continua pe parcursul filmului: de la un trup de boxer agil, campion si idol, La Motta decade si ajunge sa fie o epava in perioada de dupa retragerea din sport. De Niro a fost antrenat de insusi La Motta care a spus despre actorul distins cu Oscar ca ar fi putut deveni un boxer profesionist datorita entuziasmului fanatic cu care muncea pentru forma fizica. Vezi un Robert De Niro diferit de cum il stiai: cu 27 de kg in plus.


3. Tom Hanks in Cast Away

Favoritul tuturor, Tom Hanks a avut o realizare similara cu cea a lui De Niro in Cast Away, filmul in care afaceristul Chuck Noland naufragiaza pe o insula pustie. De la o silueta generoasa si comoda de om care traieste la birou, Tom Hanks s-a rotunjit mai intai pentru a avea apoi de unde sa slabeasca. Filmarile au fost intrerupte timp de 6 luni pentru ca actorul sa poata slabi. Si a slabit 25 de kg, lasandu-si parul si barba sa creasca pentru ca imaginea lui sa fie cat se poate de autentica. Metamorfoza a fost totala si l-a marcat pe Tom Hanks care a marturisit ca eforturile lui au fost posibile numai datorita unei discipline interioare foarte asemanatoare cu meditatia.




2. Renee Zellweger in Briget Jones’ Diary

Renee este subtire de felul ei, dar personajul Bridget Jones a consacrat-o drept o individa plinuta si voluptoasa. Frumoasa actrita a reusit performanta de a se ingrasa de doua ori, pentru prima si a doua parte, a filmului de succes. Americanca le-a demonstrat producatorilor ca poate fi o britanica bucalata si a luat in greutate cate 12 kg la filmari. Daca in 2001 s-a ingrasat mancand intruna gogosi si pizza cu mult cascaval fara sa faca deloc miscare, in 2004 i-a fost recomandat un nutritionist care sa o asiste in procesul de ingrasare controlata, urmand o dieta mai sanatoasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika