Setari Cookie-uri

Top 10 slabiri si ingrasari spectaculoase!

Starurile de la Hollywood arata impecabil pe marele ecran si pe covorul rosu si ne seduc prin aparente perfecte. Sacrificiile pe care le fac insa pentru unele roluri ni-i fac mai putin de invidiat: pe langa antrenamente fizice brutale, documentare si introspectie, filmari grele si un stil de viata epuizant, actorii trebuie sa se puna in hainele si incaltarile personajului pe care il au de jucat.


Aflat la inceputul carierei, Matt Damon a pierdut aproape 20 de kg pentru un rol secundar in Courage Under Fire, unde a jucat alaturi de Meg Ryan si Denzel Washington – staruri care l-au eclipsat si au facut sa treaca aproape neobservata pierderea lui de kilograme. 13 ani mai tarziu s-a ingrasat cu 13 kilograme pentru rolul din The Informant unde, in mod ironic, pare il schimbe mai mult mustata decat greutatea.




7. Ed Norton in American History X

Fragilul Ed Norton s-a transformat intr-un skinhead violent si amenintator. Pentru a putea fi intimidant, actorul si-a fortifiat si si-a sculptat trupul. Norton sustine ca nu a apelat la steroizi, ci a mancat bine si a stat numai la sala timp de trei luni. Astfel a reusit sa isi creasca masa musculara cu 13 kg.




6. Gerard Butler in 300

Rolul care l-a propulsat in atentia publicului si a criticilor pe Gerard Butler a fost Regele Leonidas. Imbracat sumar, dar cu capa rosie, Butler isi arata pectoralii frumos sculptati tot filmul, iar metoda lui de antrenament a devenit curand populara in salile de sport din lume. Masiv si bine construit, Butler e insotit de o armata de spartani nu mai putin aratosi. Pentru asta, 300 e un film de vazut in slow motion.




5. Charlize Theron in Monster

Se spune ca singurul fel in care o actrita superba poate castiga un Oscar este sa se sluteasca, sa devina de nerecunoscut astfel incat frumusetea ei sa nu mai constituie un atu, iar interpretarea actoriceasca sa fie transparenta. S-a adeverit in cazul lui Charlize Theron care a castigat ravnitul trofeu pentru rolul din Monster. Fostul fotomodel s-a ingrasat considerabil, si-a ars parul, si l-a subtiat, a renuntat aproape la sprancene albindu-si-le si epilandu-le. Uratirea a fost parte din complicatul proces de a intra in rolul unei ucigase in serie, o prostituata cu probleme mintale grave. A reusit sa ne sperie pe toti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika