Setari Cookie-uri

Oscar 2011: Destinatii de vacanta din filmele de la Hollywood

Viziteaza (sau macar viseaza la) cele 9 destinatii unde au fost realizate cele 9 filme nominalizate, in 2011, la Oscar.

Viziteaza (sau macar viseaza la) cele 9 destinatii unde au fost realizate cele 9 filme nominalizate, in 2011, la Oscar.

127 Hours - Canionul Utah

"Claustrofobicul" film al lui lui Danny Boyle, 127 Hours, are 5 nominalizari la Oscar, printre care si "Cele mai bune imagini" si "Cel mai bun actor". Acesta reitereaza povestea reala a lui Aron Ralston (interpretat de catre James Franco), un alpinist care cade intr-o capcana de stanci, petrecandu-si 5 zile printre maruntaiele unui canion din SUA. Intr-un final, pentru a se putea elibera, acesta si-a amputat mana.

Locatie: Canioanele din Utah, colorate in culorile curcubeului, au fost locul de filmare a filmului lui Boyle.
Daca veti dori vreodata sa vedeti locurile pe unde a pasit James Franco, TrekAmerica va pune la dispozitie o aventura de 10 zile in Marele Canion pentru 1.399 euro.

Grand American Adventures a pregatit de asemenea un tur de 28 de zile "National Parks of the West”, care porneste din San Francisco si costa 3.139 euro. In ambele preturi sunt incluse biletele de avion. Chiar daca accidentul lui Ralston a avut loc in Canionul Blue John, canionul Antelope este mai accesibil turistilor. Ambele variante de excursii au in itinerariu si punctul turistic Monument Valley.




Black Swan - The New York City Ballet

Nominalizat la 5 premii Oscar, printre care "Cea mai buna imagine", "Cea mai buna actrita" (Natalie Portman) si "Cel mai bun regizor" (Darren Aronofsky), Black Swan este un thriller psihologic care se invarte in jurul piesei Lacul Lebedelor pusa in scena de catre Baletul din New York. [VIDEO] Cele mai bune filme ale anului 2010

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.